Meer nieuws

Jaarverslag Groep Landbouwkrediet

27 april 2012

Jaarverslag Groep Landbouwkrediet

De algemene vergaderingen van de NV Landbouwkrediet, de CVBA Lanbokas en de SCRL Agricaisse hebben de jaarresultaten en het jaarverslag van de Groep Landbouwkrediet goedgekeurd.

Een bijzonder jaar

Voor de Belgische en Europese financiële sector was 2011 een ‘annus horribilis’. Dit belette de Groep Landbouwkrediet niet om een mooi en duurzaam resultaat te boeken.

Meer nog, de uitbreiding van de Groep Landbouwkrediet met Centea is de belangrijkste mijlpaal in de laatste twintig jaar van de geschiedenis van Landbouwkrediet. Deze overname bood Landbouwkrediet de mogelijkheid om zijn marktaandeel te verdubbelen en de toekomst van de groep meer dan ooit te verzekeren.

De goede resultaten zijn het resultaat van een doordacht beleid, van de dagelijkse inspanningen van onze agenten en personeelsleden en van het vertrouwen dat onze klanten in onze Groep stellen.

Daarvoor willen we hen van harte bedanken.

Voor de negende keer op rij: 5% dividend

De goede resultaten maken het andermaal mogelijk om voor het negende jaar op rij een dividend van 5% toe te kennen aan de meer dan 200.000 coöperatoren van onze bank.

Jaarverslag

Meer informatie over deze resultaten, verneemt u in het jaarverslag.

Beheer uw rekeningen online

Zoek uw agent