Persbericht

Landbouwkrediet, partner van de wielerploeg «Wallonie - Bruxelles / Crédit Agricole»

5 februari 2011

Landbouwkrediet,  partner van de wielerploeg «Wallonie - Bruxelles / Crédit Agricole»

Landbouwkrediet is sinds 1999 actief aanwezig in het wielergebeuren en heeft steeds een sponsoringbeleid gevoerd dat in de lijn ligt met de duurzame vertrouwensrelatie die de bank met haar klanten heeft opgebouwd.

De idee van een partnership met een tweede wielerploeg "Wallonie-Bruxelles / Crédit Agricole", naast de Belgische pro-continentale ploeg Landbouwkrediet, geleid door Gérard Bulens, bewijst dat de bank zich niet beperkt tot het louter sponsoren van sport, maar dat zij zich ook wil engageren in projecten die de waarden uitdragen waar ook de bank voor staat. 

We kunnen de komst van een project dat ernaar streeft om jongeren te laten doorgroeien tot wielerprofs in Wallonië, alleen maar toejuichen. De waarden van het project sluiten immers perfect aan met deze die bij de pro-continentale ploeg tot uiting komen, in het bijzonder een harmonieuze combinatie van ervaring en nieuw talent. Bedoeling is om jongeren een duwtje in de rug te geven en groeikansen te bieden in een professionele en toch familiale omgeving. De renners die in deze ploeg hebben gereden en vandaag deel uitmaken van Pro-Tour ploegen, zijn zeker geen uitzondering.

Beheer uw rekeningen online

Zoek uw agent