Jobs

Vacatures

Overzicht vacatures (hoofdzetel en commerciële net)

Commercieel Adviseur - Medevennoot - Zaakvoerder

Commercieel adviseur regio Zuid-Brussel

  • Uitdiepen  en verbreden van bestaande klantenportefeuille
  • Ervaring in de banksector
  • Focus op particulier Kliënteel met uitbreiding naar Zelfstandigen en KMO’s

Voor een welvarend bank- en verzekeringskantoor regio Zuid-Brussel zijn we momenteel op zoek naar een Commercieel Adviseur met interesse om door te groeien tot medevennoot.

In deze job zal u voornamelijk de taak opnemen als Adviseur en zal je meewerken aan de verdere groei van het kantoor door het commercieel actieplan voor de retail-klanten mee op te volgen. Je krijgt een portefeuille van bestaande klanten toegewezen die je zal beherenen uitbreiden. Je onderhoudt hiervoor de relatie met de klanten en adviseert hen inzake de bankproducten, voornamelijk kredieten en beleggingen. Samen met een team van drie andere collega’s, zal je het kantoor naar een hoger niveau tillen. Op middellange termijn zijn er mogelijkheden om medevennoot te worden.

Voor deze job kan je een relevante ervaring voorleggen in de banksector in een commerciële functie. Een relevante commerciële ervaring binnen een financiële instelling is noodzakelijk. Daarnaast kan je vlot overweg met de courante softwarepakketten. Op vlak van persoonlijkheid ben je een open en vlotte teamplayer die proactief werkt en klantgericht is ingesteld. Je bezit de nodige commerciële feeling die je kan gebruiken tijdens prospectie- en verkoopgesprekken en bent zeer gemotiveerd om in dit project mee te stappen.

Je komt terecht in een aangename omgeving waar je je bestaande kennis kan toepassen en verder kan uitbreiden. Technische en commerciële opleidingen worden voorzien! Voorts kan je rekenen op een aantrekkelijk verloningspakket waarbij je de kans krijgt op een gewenst termijn aandelen te verwerven binnen deze KMO.

Interesse in deze functie?
Solliciteren kan door uw CV en motivatiebrief door te sturen naar supportnet.noord@crelan.be

Ik solliciteer

Beheer uw rekeningen online

Zoek uw agent