Jobs

Vacatures

Overzicht vacatures (hoofdzetel en commerciële net)

Medewerker bank en verzekering

Voor het Kantoor De Tant - Nechelput, een groeiend bank- en verzekeringskantoor in Aspelare - Ninove zijn we op zoek naar een Medewerker Bank & Verzekeringen.

Verantwoordelijkheden

Medewerker Bank

Je bent een aanspreekpunt voor cliënten op vlak van eerstelijnsadvies over bancaire zaken (Crelan kantoor). Hierbij verwijs je cliënten ook door naar je collega’s voor gespecialiseerd advies op vlak van onder meer beleggingen en kredieten. Je zorgt voor een algehele efficiënte en assertieve aanpak. Je bouwt een uitgebreide kennis op in betaalverkeer en beheerst de basiskennis in vermogen en particuliere kredieten. Afwisselend  loketwerk, commerciële acties en uitdiepen van bestaande klantenrelaties maken eveneens deel uit van je job. Je voert alle administratieve taken nauwkeurig uit en verzekert zo de continuïteit van de dienstverlening zowel voor de bankactiviteiten als voor de verzekeringen.

Medewerker Verzekeringen

Je behandelt briefwisseling en verzorgt de administratie. Je zorgt hierbij steeds voor een professionele en heldere communicatie met de cliënten en geeft hen raad bij de verdere opvolging van hun vragen; Je zorgt voor correcte opmaak van offertes en polissen en volgt deze verder op.  Ook de opvolging van schadedossiers zal tot het takenpakket behoren.                                                                               

Jouw profiel

Je hebt een professionele uitstraling en een commerciële ingesteldheid. Je hebt een analytisch vermogen,  je kan zelfstandig werken. Verantwoordelijkheid en initiatief nemen schrikken je niet af.

  • Je bezit een bachelordiploma in bank- en financiewezen of verzekeringen en/of een relevante ervaring in een gelijkaardige functie.
  • Je bent IT-minded, communicatief en steeds klantgericht.
  • Je bent oplossingsgericht, bezit een goede dosis gezond verstand en probeert steeds mee te denken met de klant.
  • Je kan zelfstandig werken.
  • Je bent bereid om permanent bij te leren en staat open voor vernieuwing.

 Aanbod

Wij bieden een veelzijdige job aan met de kans om verantwoordelijkheden op te nemen.
Adviesverlening aan ons cliënteel staat centraal.
Contract van onbepaalde duur met aantrekkelijke verloning.
Een aangepast opleidingstraject wordt voorzien.

Interesse

Graag uw CV en motivatiebrief aan De Tant – Nechelput bvba, Geraardsbergsesteenweg 301, 9404 Aspelare of verzekeringen@detantnechelput.be

Ik solliciteer

Beheer uw rekeningen online

Zoek uw agent