U bent al klant, maar bent u al eigenaar van uw bank?

Crelan is een bank met een coöperatieve structuur. Dat betekent dat ook u coöperant kunt worden en zo kunt meewerken aan de verdere groei van Crelan. Intussen telt Crelan al meer dan 265.000 coöperanten, allemaal mede-eigenaars van de bank.

 

Hoe coöperant worden?

U wordt coöperant door in te schrijven op maatschappelijke aandelen, uitgegeven door Lanbokas cvba (lid van de Federatie van kredietinstellingen van Crelan).

 

Coöperant zijn = vipbehandeling genieten

Als coöperant investeert u niet alleen in de bank, u krijgt er ook iets voor in de plaats. U geniet immers de vipbehandeling van het Fidelio-voordelenprogramma. Dit programma heeft Crelan speciaal voor zijn coöperanten ontwikkeld.

Daarnaast ontvangen onze coöperanten jaarlijks een dividend op hun maatschappelijke aandelen. Voor het jaar 2013 bedroeg dat dividend 4 %. Let wel, rendementen uit het verleden zijn geen indicator voor de toekomstige resultaten.

 

Voordelen, maar ook risico's

Lees alvorens te beleggen in deze aandelen zeker het prospectus van 27/06/2014 voor het openbaar aanbod van maatschappelijke aandelen. U vindt er onder andere alle informatie over de risico’s die verbonden zijn aan de maatschappelijke aandelen, waaronder het risico op verlies van het ingelegd kapitaal.

Beheer uw rekeningen online

Open uw gratis rekening online