U bent al klant, maar bent u al eigenaar van uw bank?

Crelan is een bank met een coöperatieve structuur. Dat betekent dat ook u coöperant kunt worden en zo kunt meewerken aan de verdere groei van Crelan. Intussen telt Crelan al bijna 290.000 coöperanten, allemaal mede-eigenaars van de bank.

 

Hoe coöperant worden?

U wordt coöperant door in te schrijven op maatschappelijke aandelen, uitgegeven door CrelanCo (lid van de Federatie van Kredietinstellingen Crelan).

 

Coöperant zijn = vipbehandeling genieten

Als coöperant investeert u niet alleen in de bank, u krijgt er ook iets voor in de plaats. U geniet immers de vipbehandeling van het Fidelio-voordelenprogramma. Dit programma heeft Crelan speciaal voor zijn coöperanten ontwikkeld.

Daarnaast ontvangen onze coöperanten jaarlijks een dividend op hun maatschappelijke aandelen. Voor het jaar 2014 bedroeg dat dividend 3,25%. Let wel, rendementen uit het verleden zijn geen indicator voor de toekomstige resultaten.

 

Voordelen, maar ook risico's

Lees alvorens te beleggen in deze aandelen zeker het prospectus van 23/06/2015 voor het openbaar aanbod van maatschappelijke aandelen en in de aanvulling van 10/11/2015 van Lanbokas/CrelanCo. U vindt er onder andere alle informatie over de risico’s die verbonden zijn aan de maatschappelijke aandelen, waaronder het risico op verlies van het ingelegd kapitaal.

Beheer uw rekeningen online

Zoek uw agent