Meer nieuws

Nieuw Fidelio-aanbod 2011-2012

Aanbod niet-bancaire voordelen opgefrist

7 april 2011

Nieuw Fidelio-aanbod 2011-2012

Deze week valt bij alle coöperatoren van Landbouwkrediet weer een Fidelio News in de bus. In de tiende editie van deze nieuwsbrief wordt o.a. de opfrissing van het gamma niet-bancaire voordelen voorgesteld.Dit betekent dat een resem nieuwe restaurants en handelszaken zijn toegevoegd aan het Fidelio-programma. Een aantal aanbiedingen die minder in de smaak vielen vorig jaar hebben de selectie niet meer gehaald.

Druk zelf uw bon af
Bij de jongste editie van onze nieuwsbrief zat ook weer een aantal kortingsbonnen. Op vertoon van de Fidelio-bankkaart en de originele bon krijgen Fidelio’s een korting in de deelnemende handelszaken. Tot voor kort werd de korting slechts toegestaan bij afgifte van de originele bon. Dat verandert: coöperatoren kunnen voortaan de bonnen op de website www.fidelio.be downloaden en zelf afdrukken. De originele bon is niet langer noodzakelijk voor het afdwingen van de korting. Een zelf afgeprint exemplaar kan nu volstaan.

Restaurantgids
Een tweede bijlage van onze nieuwsbrief was de restaurantgids. In de in deze gids opgenomen restaurants ontvangen Fidelio’s 15% korting op de rekening. Er bestaat een Vlaamse en Waalse editie van deze gids, maar de volledige lijst van restaurants is steeds te raadplegen op onze site.

eNews
De nieuwsbrief Fidelio News die voorheen tweejaarlijks verscheen, zal vanaf dit jaar nog maar één maal per jaar verschijnen. Wij houden cliënten voortaan geregeld op de hoogte via een nieuwe elektronische nieuwsbrief. Daarvoor kunnen coöperanten nu reeds inschrijven.

Moscow City Ballet
Tenslotte kunnen we u nog een korting aanbieden op het Moscow City Ballet Festival in het Koninklijk Circus te Brussel op 1, 3 en 4 december. Op het programma staan de mooiste balletklassiekers: Romeo & Julia, Het Zwanenmeer en De Notenkraker. Meer info

Beheer uw rekeningen online

Zoek uw agent