Praktische gidsen en brochures

Vertrouwensindex Landbouw 2010

Vertrouwensindex Landbouw 2010

De Vertrouwensindex landbouw van Landbouwkrediet meet elk jaar op objectieve manier het vertrouwen van de Belgische landbouwers in de toekomst van hun beroep.

Deze opiniepeiling wordt uitgevoerd door TNS Dimarso. Om rekening te houden met het regionale karakter van de landbouwsector wordt een afzonderlijke vertrouwensindex opgesteld voor Vlaanderen en Wallonië.

Ons netwerk van zelfstandige agenten, dat verankerd is met het platteland, staat borg voor een duurzaam en vertrouwensvol partnership met onze klanten. Als één van de laatste Belgische coöperatieve banken bieden wij niet alleen een volledig gamma financiële producten en diensten aan voor landbouwers, maar ook voor particulieren, zelfstandigen en ondernemingen. Met het oog op de diversificatie van onze activiteiten, wensen wij actief bij te dragen aan het wetenschappelijk onderzoek en de uitbouw van de kennis binnen de landbouwsector.  Daarom hebben wij in 2007, ter gelegenheid van onze zeventigste verjaardag, de eerste vertrouwensindex voor de Belgische landbouwsector gepubliceerd.

Dit gunstig onthaalde initiatief maakte het mogelijk het vertrouwen van de landbouwers op een objectieve manier te meten en tegelijk hun verwachtingen en projecten op tal van domeinen in kaart te brengen.  Na onze succesvolle ervaringen de laatste jaren, werden naar aanleiding van de beurs van Libramont 2010, de resultaten van de vierde Vertrouwensindex van Landbouwkrediet voorgesteld.

Beheer uw rekeningen online

Zoek uw agent