Meer nieuws

Agridagen in Geel, een "must visit" voor elke landbouwer

5 februari 2014

Agridagen in Geel, een "must visit" voor elke landbouwer

Op  5, 6 en 7 februari 2014 vindt op de campus van de Thomas More Hogeschool in Geel de 50e editie van de Agridagen plaats. Deze tweejaarlijkse professionele landbouwbeurs heeft dit jaar als thema 'Participeren en duurzaam ondernemen'. Crelan is hoofdsponsor van deze beurs.

In de rand van de beurs worden drie hoogstaande seminaries georganiseerd over de verschillende sectoren in de landbouw.

  1. Op woensdagavond  5 februari 2014 kunnen de pluimveehouders een seminarie volgen met als titel  "Duurzaam ondernemen en meer participeren in de pluimveehouderij: De ondernemer maakt het verschil!". Aan de hand van enkele boude stellingen, geeft een panel van deskundigen uit diverse segmenten van de sector een kijk op hun ervaringen en verwachtingen. Daarbij gaat men controversiële onderwerpen en meningen niet uit de weg. Op dit seminarie spreekt Wim Vranken, verantwoordelijke landbouwkredieten bij Crelan.
  2. Op donderdagavond  6 februari 2014 debatteren de varkenshouders over het thema "Duurzaam ondernemen, meer participeren. Ook in de varkenshouderij?' Met een aantal pittige stellingen als leidraad verdedigen zes sprekers hun standpunt. Stef Mertens, market manager land- en tuinbouw bij Crelan, vertegenwoordigt hier de banksector.
  3. Op vrijdagvoormiddag 7 februari 2014 kunnen de rundveehouders inspiratie opdoen rond het thema 'Hoe duurzaam ondernemen en meer participeren?'. Verschillende experten geven hun visie vanuit hun invalshoek en ervaringen.

U vindt het volledige programma van de beurs op de website van de Agridagen.

De beurs, de seminaries en de randactiviteiten zijn een uitstekend moment om kennis te maken met de innovaties in de sector en zijn voor de landbouwer en zijn adviseurs een ideale gelegenheid om te netwerken. Op de Agridagen beleeft u de toekomst van de moderne landbouwsector!

Beheer uw rekeningen online

Zoek uw agent