Meer nieuws

Landbouwkrediet op 7de editie Agriflanders

29 december 2010

Landbouwkrediet op 7de editie Agriflanders

Van donderdag 13 tot en met zondag 16 januari 2011 vindt in Flanders Expo in Gent de tweejaarlijkse land- en tuinbouwbeurs Agriflanders plaats. Met 352 ingeschreven exposanten en 80.000 verwachte bezoekers is dit één van de belangrijkste land- en tuinbouwbeurzen in Vlaanderen.Op Agriflanders stellen de Vlaamse land- en tuinbouwers hun producten en diensten voor aan het grote publiek.

Programma
Naar aloude Vlaamse traditie bestaat de beurs niet alleen uit permanente tentoonstellingen, maar worden er ook elke dag veeshows en wedstrijden georganiseerd. Ook infosessies, seminaries over o.a. biologische landbouw en duurzame energietechnieken, en een heuse jobbeurs staan op het programma.

Golden Pig Award
Met de Flanders Golden Pig Award wil Landbouwkrediet de varkenssector op een positieve manier in het nieuws brengen. De award is ook een erkenning voor het harde werk dat varkenshouders leveren om op alle vlakken zo goed mogelijke resultaten neer te zetten. De voor deze prijs geselecteerde bedrijven krijgen een professionele jury over de vloer die beoordeelt of het bedrijf goed scoort op verschillende vlakken zoals ondernemerschap, technische resultaten, gezondheidszorg, … Samen met enkele andere sponsors ondersteunt Landbouwkrediet deze prijs. 

U vindt de stand van Landbouwkrediet achteraan in Hal 1. Voor gespecialiseerd advies kunt u daar terecht bij  onze experten die kunnen bogen op een jarenlange ervaring en nauwe contacten met de beroepsfederaties.

Beheer uw rekeningen online

Zoek uw agent