Meer nieuws

Crelan heet u welkom op Agribex 2013

3 december 2013

Crelan heet u welkom op Agribex 2013

Van 3 tot 8 december staat Brussels Expo volledig in het teken van Agribex 2013, dé internationale landbouwbeurs.

Op Agribex ontmoeten professionelen uit de land- en tuinbouwsector elkaar en kunnen ze kennismaken met nieuwe technieken, evoluties en machines in hun sector. Agribex is dus in de eerste plaats de ontmoetingsplaats voor land- en tuinbouwers, maar de beurs kan ook de particuliere bezoeker interesseren met onder andere de talrijke prijskampen voor dieren.

Meer informatie over de beurs vindt u op www.agribex.be.

Crelan is hoofdsponsor van Agribex

Crelan is voor de elfde keer hoofdsponsor van dit belangrijke landbouwevenement. En dat is ook niet vreemd. Crelan is immers gegroeid in en uit de landbouwsector. Onze geschiedenis gaat zelfs terug tot 1937 met de oprichting van het Nationaal Instituut voor Landbouwkrediet. Sindsdien is de bank geëvolueerd van een overheidsinstelling naar een private coöperatieve bank met een ruim aanbod aan financiële producten voor iedereen en met een gespecialiseerd aanbod aan financiële producten voor de landbouwers.

Met een marktaandeel van 30% in de landbouw en 35 000 landbouwklanten wil Crelan volop haar rol als financieel adviseur van de landbouwsector blijven opnemen. Onze aanwezigheid op de beurs als hoofdsponsor en als standhouder is een logisch gevolg hiervan.

Crelan Symposium "Ondernemen in de landbouw met kennis van zaken en gezond verstand"

Tijdens Agribex organiseert Crelan op 6 december in het Auditorium 2000 van Brussels Expo een internationaal Symposium met als thema "Ondernemen in de landbouw met kennis van zaken en gezond verstand".

Enkele gerenommeerde sprekers zoomen in op het aspect  hoe een landbouwer de dag van vandaag als een moderne manager zijn bedrijf leidt. Het symposium is een samenwerking van Crelan en de Belgische Vereniging voor Landbouweconomie (BVLE).

Na het symposium reikt Crelan de Crelan Awards uit.

Crelan Awards

Met de Crelan-Awards wil de bank het wetenschappelijk onderzoek in de landbouwsector stimuleren en honoreren. De auteurs van 8 verdienstelijke eindwerken met een thema in de rurale economie krijgen niet alleen een Award maar ook een mooie geldprijs als bekroning.

Daarnaast sponsort Crelan de uitreiking van de BVLE-prijs voor het beste doctoraatswerk in de rurale economie.

Kaarten voor Agribex 2013

Hebt u interesse om de beurs te bezoeken? In de Crelan-agentschappen kan u terecht voor inkomkaarten (link naar banner van marketing over inkomkaarten op website) aan gereduceerd tarief. U betaalt dan € 7,00 in plaats van € 12,00 ter plaatse.

Beheer uw rekeningen online

Zoek uw agent