Persbericht

Crelan versterkt haar naambekendheid verder met een vernieuwd wielerproject

1 november 2016

Crelan versterkt haar naambekendheid verder met een vernieuwd wielerproject

Vanaf 1 januari 2017 stapt Crelan in een nieuw wielerproject, geleid door Nick Nuyens. De ex-winnaar van de Ronde van Vlaanderen heeft een nieuwe pro-continentale ploeg gecreëerd. Crelan blijft hoofdsponsor in het veld en tweede naamsponsor op de weg. Wereldkampioen Wout Van Aert blijft uiteraard de kopman. 

Luc Versele, CEO Crelan: “Dankzij dit nieuwe project zal Crelan haar naambekendheid verder versterken en tegelijk de carrière van jonge renners een duwtje in de rug geven. We zullen nu immers niet alleen prominent aanwezig zijn in het veld, maar we zullen ook op de weg te zien zijn, waar we aan de belangrijke wedstrijden in België zullen deelnemen. Op de weg zullen de renners rijden onder de naam Veranda’s Willems-Crelan.”

Wout Van Aert: “Het doet me plezier dat Crelan wil meewerken aan de uitbouw van mijn professionele carrière. Crelan betekent voor mij intussen veel meer dan een sponsor. Crelan is een partner die mij steunt en een hart heeft voor de sport. Het is fijn om op die manier samen te werken.”

Crelan wenst Wout en de hele ploeg veel succes !

Persbericht

 

Beheer uw rekeningen online

Zoek uw agent