Meer nieuws

Crelan wordt hoofdsponsor van de wielerploeg Crelan-Vastgoedservice

11 juni 2015

Crelan wordt hoofdsponsor van de wielerploeg Crelan-Vastgoedservice

Crelan wil zich blijven engageren en staat klaar om jong aankomend talent te ondersteunen in deze mooie sport. Vanaf 1 januari 2016 wordt Crelan hoofdsponsor van de wielerploeg Crelan-Vastgoedservice. Wij heten kopman Wout Van Aert, de gedoodverfde opvolger van Sven Nys, en zijn ploegmakkers dan ook van harte welkom.

Crelan is al sinds 2000 actief in de wielersponsoring. Sinds 2008 bezorgde Sven Nys ons al heel wat schitterende overwinningen in het veldrijden. Wij zijn daar bijzonder fier op en dankbaar voor. Ook voor het komende veldritseizoen staan we opnieuw klaar om Sven Nys tijdens de crossen aan te moedigen. In maart 2016 neemt Sven Nys afscheid als professioneel renner, maar dat betekent niet dat Crelan uit de wielersport verdwijnt.

Crelan gelooft in de sport als element van een gezonde en evenwichtige levensstijl en als sociaal gebeuren dat mensen dichter bij elkaar brengt. Dit nieuwe initiatief en onze andere engagementen in de atletiek en in het basketbal vertalen dat geloof in concrete acties.

Meer info

Beheer uw rekeningen online

Zoek uw agent