Meer nieuws

Lancering boek economie en melken

16 januari 2015

Lancering boek economie en melken

Van 15 tot en met 18 januari vindt de landbouwbeurs Agriflanders plaats in Flanders Expo te Gent. Agriflanders toont Vlaamse, Waalse en buitenlandse firma’s in al hun deskundigheid. Uiteraard is ook Crelan, als landbouwspecialist, aanwezig. Breng ons zeker een bezoekje op onze stand in hal 1!

Crelan ondersteunt de melkveesector met enkele gerichte initiatieven

Samen met het ABS (Algemeen Boerensyndicaat),  het NAC (Nationaal Agrarisch Centrum) en het CCAB (Centrum voor Agrarische Boekhouding) organiseert Crelan op 16 januari op de beurs Agriflanders  de studienamiddag melkveehouderij ‘Groeien met gezond verstand’.

Ter gelegenheid van deze studienamiddag zal Luc Versele het eerste exemplaar van het boek ‘Economie & Melken’ overhandigen aan Vlaams minister van Omgeving, Natuur en Landbouw, Joke Schauvliege. De uitgave van dit boek was mede mogelijk dankzij de financiële  steun van Crelan.

Met deze initiatieven toont Crelan opnieuw dat ze niet enkel de bankier, maar ook de partner is van de land- en  tuinbouwsector.

Intekening van het boek "Economie & Melken" afgesloten

Wegens het onverwacht grote succes van het boek "Economie & Melken" delen wij u mede dat de gratis intekening via onze website afgesloten werd op 26/01.
Eén week na de lancering van het boek is de Crelan-versie al volledig aan de man gebracht.

Meer info over de studienamiddag en het boek

Beheer uw rekeningen online

Zoek uw agent