Meer nieuws

Landbouwkrediet op de Agridagen te Geel

Bezoek de vernieuwde stand van Landbouwkrediet

10 februari 2012

Landbouwkrediet op de Agridagen te Geel

Van 22 tot en met 24/2 is Landbouwkrediet  aanwezig op de Agridagen in Geel. Landbouwkrediet-cliënten krijgen een stevige korting op de toegangsprijs.

De Agridagen in Geel zijn een tweejaarlijkse professionele landbouwbeurs die gericht is op de rundvee-, varkens- en pluimveesector. Landbouwkrediet zal prominent aanwezig zijn als hoofdsponsor en standhouder. Cliënten van de bank krijgen op vertoon van hun bankkaart 25% korting op hun toegangsticket.

Seminaries
In de centrale tent kunt u verder ook terecht voor 3 hoogstaande seminaries: op woensdag ligt de focus op de pluimveehouderij, op donderdag geeft onder meer Luc Versele, ceo van Landbouwkrediet, zijn visie op de varkenshouderij en op vrijdag, ten slotte, komt de de rundveehouderij aan bod.

Beursthema
Het beursthema van dit jaar is grensverleggend ondernemen. Professionele bezoekers worden uitgebreid geïnformeerd over innovatieve ontwikkelingen in de intensieve veehouderij. Daarnaast staan de Agridagen ook bekend om hun permanente focus op energie-efficiëntie. Voor deze editie werkte de organisatie een energietraject uit waarin de nieuwe toepassingen m.b.t. energiewinning en de efficiënte productie van duurzame energie op agrarische bedrijven worden gebundeld.

Het volledige programma vindt u op:  http://www.agridagen-geel.be.

Bekijk ook deze spot.

Beheer uw rekeningen online

Zoek uw agent