Meer nieuws

Online betalen met uw debet- of kredietkaart

15 maart 2012

Online betalen met uw debet- of kredietkaart

Voortaan kunt u uw betalingen op het internet ook in alle veiligheid betalen met uw Landbouwkrediet-debetkaart.


De sites waar u met dit systeem kan betalen, herkent u aan het Maestro-logo of Bancontact/MisterCash-logo op de homepage of op de betalingspagina.


De betalingsprocedure is heel eenvoudig: u volgt gewoon de instructies op het scherm. Naast uw kaartnummer (dat bestaat uit 17 posities en begint met 6703) hebt u enkel de digipass van uw Crelan-online.be-abonnement nodig.
Hebt u nog geen digipass, dan kunt u een abonnement op Crelan-online.be (e-banking) aanvragen. Dit kan online op www.crelan-online.be of in uw agentschap. In beide gevallen krijgt u dan ook uw persoonlijke digipass toegestuurd.


Daarnaast is ook op het internet betalen met Visa en MasterCard voortaan nog veiliger op sites die u herkent aan het Verified by Visa- of MasterCard SecureCode-logo. Deze sites zijn uitgerust met de nieuwste beveiligingstechnologie. Ook hier wordt de digipass in de betalingsprocedure ingeschakeld. Door deze extra stap in het betalingsproces bent u er zeker van dat uw kaartgegevens nog beter beschermd zijn.


Meer weten


 

Beheer uw rekeningen online

Zoek uw agent