Meer nieuws

Unieke cyclocrosservaring voor de winnaars van de wedstrijd "win een training met Sven Nys"

13 maart 2014

Unieke cyclocrosservaring voor de winnaars van de wedstrijd "win een training met Sven Nys"

De winnaars van onze wedstrijd "Win een training met Sven Nys" verzamelden dinsdag 11 maart in Lichtaart voor een training met Sven Nys en Sven Vanthourenhout van het Crelan AA Drink team. Ook ploegleider Jan Verstraete was van de partij.

Op het cyclocrossparcours van Lichtaart demonstreerden de drie profs de kneepjes van het veldrijdersvak: op en af de fiets springen, lopen met de fiets op de schouder en in de hand, hindernissen nemen, een helling op- en afrijden, enz.

De wielerfans gaven het beste van zichzelf en waren niet bang om tegen de grond te gaan, wat meermaals gebeurde. Het werd een unieke sportieve belevenis. De prachtige omgeving en de mooie lentezon maakten de ervaring compleet.

Tijdens de lunch werd er nog uitgebreid nagekaart over de training en over de prestaties van het Crelan AA Drink team in het voorbije seizoen.

De deelnemers (vlnr) Bo Steurs, Dirk Nollet, Sven Vanthourenhout, Jan Verstraete, Brecht Claes, Johns Bimshas, Patrick Lammertyn, Hugo Rasschaert, Sven Nys, Jaap Winsemius, Dorien Dehertog, en Sven Rottiers.

Beheer uw rekeningen online

Zoek uw agent