Meer nieuws

Uw Proton-saldo geldig tot 28 februari!

26 november 2014

Uw Proton-saldo geldig tot 28 februari!

Het goede nieuws is dat u wat meer tijd krijgt om het saldo van uw Proton-kaart op te gebruiken. U kunt uw Proton-kaart nog opladen tot 31 december 2014. Daarna kunt u het saldo van uw Proton-kaart nog opgebruiken tot 28 februari 2015.

Alternatieven

Vanaf nu kunt u met uw Crelan debetkaart kleine bedragen tot 25 euro betalen zonder uw geheime code te moeten invoeren. Deze functie is automatisch geactiveerd op de debetkaart, is gratis en biedt een goed alternatief voor Proton.

Deze dienst is beschikbaar aan de betaalterminals zonder toetsenbord (vooral in parkings en aan drank- en snoepautomaten). Het gebruik ervan is in België momenteel nog beperkt, omdat de verspreiding van betaalautomaten zonder toetsenbord pas gestart is in september 2014.

Veiligheid

Betalingen zijn beperkt tot 25 euro per verrichting en tot 50 euro voor meerdere opeenvolgende verrichtingen zonder geheime code. Om de betaalfunctie zonder geheime code nadien opnieuw te kunnen gebruiken, moet u een betaling met de Pin code doen (bv. een aankoop met uw debetkaart en pincode in de supermarkt).

Beheer uw rekeningen online

Zoek uw agent