Meer nieuws

Wout Van Aert verlengt contract bij Crelan-Vastgoedservice

21 juni 2016

Wout Van Aert verlengt contract bij Crelan-Vastgoedservice

Goed nieuws van de wielerploeg Crelan-Vastgoedservice. Wereldkampioen cyclocross Wout Van Aert die al tot 2018 een contract had, heeft nog een extra jaar bijgetekend. Dat betekent dat Wout nog minstens tot 2019 de kopman van onze wielerploeg blijft.


"Ik heb het naar mijn zin bij het team en ben absoluut niet zinnens om het veldrijden op korte termijn vaarwel te zeggen", reageert Van Aert verheugd op de contractverlenging. "Er waren dan ook weinig struikelblokken tijdens de besprekingen. Ik ben vooral blij dat de besprekingen rond zijn vóór het BK van zondag. Ook geven sponsors Crelan en Vastgoedservice mij op die manier nog wat extra vertrouwen."


Ook Crelan is tevreden met deze contractverlenging.
Luc Versele, CEO van Crelan: “Als coöperatieve bank gaan wij graag langdurige relaties aan, met onze coöperanten, onze klanten én ook in onze sponsoringsprojecten. Het is onze ambitie om Wout voor de volle 100% bij te staan zodat hij zijn sportieve doelen kan realiseren. Daarom wilden wij van in het begin een lange-termijnrelatie. Dat hebben we nu beklemtoond door Wout nog een extra jaar bij onze ploeg aan te bieden.”

Crelan supportert alvast volop voor haar poulain op het Belgisch Kampioenschap op de weg komende zondag.

Meer nieuws over Wout Van Aert.

Beheer uw rekeningen online

Zoek uw agent