Praktische gidsen en brochures

In volle vaart vooruit

Corporate brochure 2007

In volle vaart vooruit

Het Landbouwkrediet heeft in zijn 70-jarig bestaan een hele weg afgelegd en is uitgegroeid tot een universele bank die een waardig alternatief vormt voor de grote banken. Vandaag is het Landbouw krediet een coöperatieve bank, die sterk lokaal verankerd is en de nadruk legt op een duurzame en persoonlijke relatie met de klanten. De waarden van het coöpe ratieve  gedachtegoed heeft het Landbouwkrediet vertaald in het Fidelio-concept.

 

Landbouwkrediet Bank vormt samen met Landbouwkrediet Verzekeringen, Europabank en Keytrade Bank een solide bancaire Groep die elk jaar nog verder groeit. Het Landbouwkrediet groeit en drukt steeds nadrukkelijker zijn duurzame stempel op de maatschappij waarin wij leven. Dit wordt in deze brochure gesymboliseerd door het opduiken van het logo van de bank in alledaagse situaties. De persoonlijke aanpak en het menselijke karakter van de bank spreken uit de foto’s waarin eigen medewerkers van de bank de hoofdrol spelen. Zij willen op die manier hun betrokkenheid accentueren.

 

De Groep Landbouwkrediet kende vooral de laatste jaren een spectaculaire groei. De laatste vier jaar werd het resultaat meer dan verviervoudigd en nemen het aantal klanten en het aantal medewerkers elk jaar toe.

Beheer uw rekeningen online

Zoek uw agent