Meer nieuws

Landbouwkrediet lanceert nieuwe website en direct-bankingomgeving

2 november 2010

Landbouwkrediet lanceert nieuwe website en direct-bankingomgeving

Op 2 november gaat Landbouwkrediet van start met een gloednieuwe website. Hier vindt u niet alleen informatie over alle producten van de bank, maar via het eveneens nieuw direct-bankingkanaal Landbouwkrediet Direct kunt u ook inschrijven op een aantal specifieke internetproducten.
In de hedendaagse bankwereld is het internet niet meer weg te denken. Bepaalde cliënten zoeken geen traditionele bank meer voor hun dagelijkse verrichtingen, maar wel een internetbank. Ze verlangen een interessant aanbod, maar zonder de klassieke bancaire dienstverlening. Om aansluiting te vinden bij deze evolutie lanceert Landbouwkrediet daarom een internetkanaal. Hiermee wordt het aanbod van Landbouwkrediet voor het eerst ook toegankelijk voor iedereen die geen agentschap van de bank in zijn buurt heeft.
Landbouwkrediet Direct is ingebed in een nieuwe website met een frisse look & feel. Op vlak van software, gebruiksvriendelijkheid en lay-out is deze site, die werd ontworpen door het Brusselse media-agentschap Emakina, een grote stap vooruit.

Landbouwkrediet Direct

Met de lancering van de nieuwe site gaat ook de direct bank van Lanbouwkrediet van start. Vanaf nu hebt u de mogelijkheid om via enkele muisklikken:
*cliënt van de bank te worden
* een zichtrekening (met bankkaart) te openen: de iRekening
* een spaarrekening te openen: het iDirect- of het iHorizon-boekje
Wie is uitgerust met een identiteitskaartlezer kan de aanvraagprocedures volledig elektronisch afwerken, en hoeft bijv. geen documenten meer na te sturen met de post.
Eenmaal de rekeningen geopend zijn, kunnen de cliënten van Landbouwkrediet Direct ook:
* inschrijven op maatschappelijke aandelen
* inschrijven op de nieuwe bevek Crelan Fund EconoFuture

Online-gamma

Voor het sparen op korte termijn biedt Landbouwkrediet zeer concurrentiële tarieven op zijn online-gamma. De online-zichtrekening of iRekening biedt een creditrente tot 1,25%. De houders van een iRekening krijgen bovendien een vergoeding van 5 cent per elektronische verrichting.
Cliënten die online een spaarrekening willen openen hebben de keuze tussen twee producten. Het iDirect boekje focust op korte termijn door een hoge basisrente (1,65% op jaarbasis) te bieden. De getrouwheidspremie voor tegoeden die minstens één jaar op deze rekening blijven staan, bedraagt 0,40% op jaarbasis. Het iHorizon boekje is er voor cliënten die hun spaartegoed voor iets langere tijd kunnen missen. Hun trouw wordt beloond met de maximale getrouwheidspremie van 1,50% op jaarbasis. De basisrente bedraagt 0,75% op jaarbasis.
(alle voor het iDirect- en iHorizon-boekje vermelde rentevoeten zijn geldig voor bedragen tot 249.999,99 EUR)

Beheer uw rekeningen online

Zoek uw agent