Private banking

Klanten met een te beheren roerend vermogen van 250 000 euro of meer kunnen zich laten bijstaan door een private banker. De private bankers stellen het uitbouwen van een duurzame vertrouwensrelatie centraal.  Ze vertrekken vanuit de persoonlijke situatie van elke klant, ze nemen voldoende tijd om te luisteren naar zijn behoeften, ambities, gezinssituatie en zijn wensen. Elk advies start vanuit een grondige analyse van het beleggersprofiel en schenkt voldoende aandacht aan een optimale portefeuillespreiding.

Voordelen

Vier goede redenen om te kiezen voor Crelan Personal & Private Banking:

1. Direct contact

Als cliënt van onze Personal & Private Banking-dienst heeft u steeds direct contact met uw vermogensbeheerder, ongeacht voor welke formule u kiest. Uit ons brede aanbod stelt hij de oplossingen voor die het best tegemoet komen aan uw persoonlijke wensen en verwachtingen.

2. Oplossingen op maat

Uw Personal & Private Banker streeft altijd naar oplossingen op maat. Indien nodig kan er ook een beroep gedaan worden op beleggingsproducten van externe partners. Onze gedifferentieerde aanpak zal ook het rendement van uw portefeuille ten goede komen.

3. Specialisten

Zelf uw portefeuille beheren zou een doorgedreven kennis van de financiële producten eisen alsook de tijd en de middelen om de economische conjuntuur te bestuderen en te volgen. Onze specialisten nemen die taak ter harte en zorgen ervoor dat uw beleggingsportefeuille:    

  • overeenstemt met uw beleggersprofiel
  • optimaal gespreid is en inspeelt op de actuele situatie van de financiële markten

4. Vermogensoverdracht

Uw Personal & Private Banker van Crelan zorgt niet alleen voor discretionair vermogensbeheer, maar kan u ook adviseren over het structureren en overdragen van uw patrimonium binnen het kader van de wettelijke voorschriften.

Beheer uw rekeningen online

Zoek uw agent