Wil jij met
ons ... update?

Klaar voor een upgrade van je carrière? Binnen het IT-departement van Crelan zorg jij ervoor dat onze IT-processen en digitale strategie up-to-date zijn voor de toekomst. Je werkt niet alleen mee aan de best mogelijke service voor onze klanten, je zorgt er ook voor dat je collega’s zorgeloos hun werk kunnen doen. Je bijt je vast in projecten en laat niet los tot jij tevreden bent met het resultaat. Wist je al dat Crelan en AXA Bank ook samen update gaan? Geen tijd meer dus voor je kortstondige backup crush, met Crelan IT kies je voor een digitale toekomst.

Jouw nieuwe job? Voor die update zorg je zelf!

3 ultieme versiertips van Crelan IT

1

if (alone() === true)
{ alone().stop(); workTogether(); }

Wanneer je met je collega’s aan een project begint, werk je het ook samen af. Hun deur staat altijd voor je open. (En niet alleen wanneer de WiFi kapot is.) Ook je leidinggevende is nooit ver weg. Samenwerking met hoofdletter S: LANtastic vinden we dat!

2

Meer dan een text only version

Projecten van A tot Z geven je kriebels in de buik. Dat maakt het makkelijk om ook echt geboeid te zijn en je mouwen op te stropen. Je wordt betrokken van begin tot einde en zorgt voor eigen input waar nodig. Deze update haalt het beste in jou naar boven.

3

Met je hoofd in de Cloud, en je hart bij IT

Digitalisering zit overal in een stroomversnelling en dat is niet anders bij Crelan. Onze bank is heel IT driven. Meer nog: IT is het kloppend hart van onze bank. Hier werk je vanop de eerste rij mee aan de evolutie. Zo doen we ook jouw hart sneller slaan.

“Cloud staat nooit stil, waardoor ik dat ook niet kan doen. Ik hou van die afwisseling en ik leer elke dag bij.”

Koen, Head of Transversal IT Service & Cloud Solutions

Love story met happy < /end>: Crelan en AXA Bank zetten samen in op hun IT toekomst.

Ook Crelan gaat update … met AXA Bank. Daar komt uiteraard heel wat bij kijken, op z’n zachtst gezegd. Opdat het een echte match made in heaven zou zijn, staan er ons een aantal stevige uitdagingen te wachten. Het uiteindelijke doel? Een mooie relatie tussen beide banken tegen het voorjaar van 2024, samen onder het Crelan-logo.

Een van de grootste uitdagingen is de overschakeling naar een uniform IT-landschap.
Daarvoor hebben we grote investeringen gepland. En ons IT-budget gaat niet alleen naar de integratie. Een deel ervan is gereserveerd om te blijven investeren in nieuwe toepassingen en in onze toekomst samen. ‘Until this loop ends’

Welke specificaties
passen bij jou?

Vind jouw ideale match. Of je nu een single starter bent of al een hele rugzak aan ervaring hebt, iedereen kan deze update installeren. Benieuwd naar de mogelijkheden binnen onze 4 onweerstaanbare IT-profielen?

File icon

Shapen van oplossingen

Jouw job is duidelijk meer dan een vluchtige patch. Jij bent zoals een onmisbare HDMI-verbinding, verbonden met onze business. Een IT-project met een bepaalde behoefte? Dan ga je als onze shaper kijken op welke manier we dit best kunnen aanpakken.

Binary icon

Bouwen van oplossingen

De taal van de liefde? Die schrijf jij liever in <HTML> met een extra verleidelijk laagje {CSS} erbovenop. De aantrekkingskracht tussen onze IT-systemen en onze developers is onbedwingbaar. Zij zijn gefascineerd door techniek en gaan aan de slag met de ontwikkeling van IT-oplossingen.

Code icon

Specialiseren

Onze IT specialisten willen meer dan alleen maar aantrekkingskracht. Voel jij een diepgaande connectie met één van de volgende domeinen:

  • Data: van het databeleid vormgeven tot de implementatie ervan
  • Cloud: van private cloud tot public cloud
  • Security: van informatiebeveiliging tot beveiliging van gebouwen
Workflow icon

Coördineren

Word jij opgewonden van termen als scope, timing en budget? Onze projecten zouden niet lopen zonder project managers. Jij hebt bij deze update de touwtjes volledig in handen en weet als geen ander wie je moeten betrekken bij onze projecten.

Zij hadden een geslaagde update met Crelan IT

Fabienne - Transformation Expertise – Domain Invest
Fabienne - Transformation Expertise – Domain Invest

“Het is aan mij om te zien wat het probleem is, wat ik er zelf aan kan doen en of ik iemand moet inschakelen.”

“Als ‘shaper van oplossingen’ moet je schakelen tussen verschillende projecten en een team aansturen. Geen people management, maar zorgen dat jouw team kan werken om de projecten te halen. Goed communiceren en netwerken zodat je jouw mensen kent, dat helpt. Zo weet je waar je terecht kan en moet je niet een hele bank aflopen. Het is aan mij om te zien wat het probleem is, wat ik er zelf aan kan doen en of ik iemand moet inschakelen.”

Dimitri, IT product owner
Dimitri, IT product owner

“Je probeert een puzzel in elkaar te steken, waarvan je nog niet alle stukjes hebt. Belangrijk is om iedereen samen te brengen die daar een rol in kan spelen.”

“Als Product Owner ben ik de vertaalbrug tussen de business die een bepaalde behoefte heeft en de IT-dienst die hiermee aan de slag gaat. Ik kan beide talen spreken. Wanneer er vanuit de business een vraag binnenkomt, werk ik in eerste instantie een projectanalyse uit. Dat is een document waarin staat wat de vraag precies is en hoe we dat gaan aanpakken, inclusief timing en het kostenplaatje. Mijn holy bible. De grootste uitdagingen zijn de complexiteit van alle systemen en om correct af te stemmen met de business. Een stevige portie communicatie skills is daarvoor onmisbaar. We proberen allemaal samen een puzzel in elkaar te steken, waarvan we nog niet alle stukjes hebben. Het is mijn rol om iedereen samen te brengen die we daarvoor nodig hebben.”

Glen, Data transformation consultant
Glen, Data transformation consultant

“Met het data lab hebben we niet alleen een serieuze positieve impact gehad, maar hebben we ook onze innovativiteit binnen AXA Bank extra op de kaart gezet.”

“Binnen ons team van Data Experts neem ik vooral de rol van Project Manager op, hoewel dat niet de hele lading dekt. Een project waar ik nog steeds trots op ben, is het data lab. Dit project is initieel opgestart door data scientists als een structurele oplossing om hun werk vlotter te kunnen doen. Aangezien ik op dat moment vanuit mijn traineeship een goed idee had van wat er binnen de bank speelde, ben ik hierbij betrokken. Ik fungeerde als de link tussen de business en IT. Dat was een hele mooie wisselwerking tussen een mix van profielen en kennislagen. Daarmee hebben we niet alleen een serieuze positieve impact gehad, maar hebben we ook onze innovativiteit binnen AXA Bank extra op de kaart gezet.”

Talk data to me please!

Teamwork icon

#207

IT-medewerkers
Layers icon

#310

IT-applicaties
Prototype icon

#50

IT-projecten

Jouw first (up)date in 5 stappen

1

Jij zet de eerste stap.

Solliciteren. Vul het online sollicitatieformulier in. Geen zorgen, we hebben maar 5 vraagjes voor jou.

2

Vertel open wie je bent.

Telefonisch gesprek. We bellen je graag even op om je al wat beter te leren kennen.

3

Save the date.

We nodigen je graag uit voor een gesprek (online of offline) om nog meer te weten te komen over jou.

4

Is het wederzijds?

Gesprek met leidinggevende. We vinden het heel belangrijk dat er een klik is met je leidinggevende. Jullie gaan immers veel samenwerken. Daarom laten we je graag even kennismaken.

5

Duidelijk een match!

Loonvoorstel. Voelen we dat alles juist zit? Dan laten we zo snel mogelijk iets weten en mag je een loonvoorstel verwachten.

Heb je nog vragen? Contacteer onze recruiter. No USB-C attached.

Recruiter Véronique Kenes

Véronique Kenes

Recruiter IT

Tel +32 3 247 11 34
jobsinIT@crelan.be

Recruiter Melissa Leemans

Melissa Leemans

Talent Partner

Tel +32 3 247 11 34
jobsinIT@crelan.be