Samen hebben wij € 20.000 € kunnen schenken aan Stichting tegen Kanker

foundation

2020 was een heel bijzonder jaar. Het publieke leven in ons land lag maandenlang stil. Het coronavirus heeft een aanzienlijke impact gehad op de levenskwaliteit van iedereen, maar heeft niets veranderd aan de wil van Crelan Foundation om Stichting tegen Kanker te blijven steunen.

In 2020 konden geen evenementen worden georganiseerd om fondsen te werven voor Stichting tegen Kanker. Daarentegen werd via de verdeling van mondmaskers aan medewerkers en agenten van Crelan geld ingezameld. Crelan Foundation heeft het totale bedrag uit deze actie verdubbeld en op die manier ook € 705 geschonken aan zijn bevoorrechte partner.

Stichting tegen Kanker organiseerde in oktober zelf het evenement « Tour of Hope ». Crelan heeft hieraan  deelgenomen. De opbrengst van dit evenement voor recreatieve fietsers ging naar Stichting tegen Kanker en Levensloop. Op deze manier konden we € 1.200 aanbrengen.

Op 7 januari 2021 tenslotte organiseerden we ons eerste digitale nieuwjaarsevenement ‘Happy New Year’. Ruim 1000 medewerkers en agenten van Crelan hebben deze unieke show live gevolgd en hebben digitaal en fysiek een bijdrage kunnen leveren aan de strijd tegen kanker.

Dankzij al deze gezamenlijke inspanningen zamelde Crelan in 2020 € 20.000 in voor Stichting tegen Kanker.

Alle coronaveiligheidsvoorschriften werden nageleefd tijdens de opname.