Trigoon

Precies de waarborgen die uw bedrijf nodig heeft

Voor ondernemers is het niet altijd eenvoudig om de risico’s die het bedrijf loopt precies in te schatten, laat staan om ze te vertalen naar de juiste verzekeringspolissen. Daarom is er Trigoon, een dienst die klaarheid schept in uw professionele verzekeringsbehoeften.

Wat is Trigoon?

Trigoon biedt een totaalantwoord op al uw verzekeringsbehoeften als ondernemer: bezittingen, inkomen, personeel, patrimonium, vermogen, en aansprakelijkheden.

Uw verzekeringsbemiddelaar helpt u met een analyse van uw situatie, zodat de geselecteerde polissen en waarborgen naadloos aansluiten bij u en uw bedrijfsactiviteit.  Als u dat wenst, kunt u bovendien ook uw persoonlijke polissen mee laten opnemen in Trigoon.

Voordelen

Dankzij de voorafgaande analyse hebt u precies die verzekeringen die u nodig hebt. Dat is efficiënt en geruststellend tegelijk. Bovendien levert Trigoon u ook financieel voordeel op:

  • gratis waardebepaling van de handelszaak of bedrijfsgebouwen, zodat u nooit voor een te laag of te hoog bedrag verzekerd bent
  • 5% Trigoon-korting op de premies
  • gratis premiespreiding
  • 10% ristorno voor trouwe en rendabele Trigoon-cliënten

Vanaf wanneer kunt u genieten van deze voordelen?

Een Trigoonpakket is al mogelijk bij bundeling van 2 professionele verzekeringen uit 2 van de volgende domeinen:

  1. motorrijtuigen
  2. brand, technische verzekeringen en varia
  3. bedrijfs- of beroepsaansprakelijkheid
  4. arbeidsongevallen en persoonlijke ongevallen
  5. hospitalisatie en gewaarborgd inkomen

Interessant: u kunt ook al uw andere schadeverzekeringen, zowel beroeps- als privépolissen, aan het Trigoon-pakket toevoegen.

Uw verzekeringsbemiddelaar geeft u graag meer uitleg bij de Trigoon-aanpak.