Samen anders bankieren

Man&dog

Crelan is een bank met een ruim aanbod van diensten: van woonleningen over sparen en beleggen tot verzekeringen. Met dat verschil dat we een coöperatieve bank zijn, en vinden dat bankieren ook anders kan.

We zijn 100% Belgisch en altijd in de buurt: u kunt steeds terecht in één van de meer dan 500 kantoren.

Onze agenten baten onze kantoren uit in zelfstandig beheer: dat heeft als grote voordeel dat u een vertrouwensrelatie opbouwt met een vaste contactpersoon.

Onze agenten staan voor u klaar: u vindt bij ons een gesprekspartner die tijd maakt, voor u én uw plannen.

Bovendien zijn bijna 180 van onze kantoren gespecialiseerd in ondernemen. Onze Business-experts hebben kennis van zaken: ze kennen de lokale markt door en door en zetten hun expertise graag voor u in.

Daarnaast telt Crelan bijna 120 kantoren die gespecialiseerd zijn in land- en tuinbouw. Onze Agri-experts denken met u mee, want ze delen uw passie.

Bankieren doen we voorzichtig en verantwoord, in alle transparantie. Mét aandacht voor de lokale economie: Crelan staat met twee voeten in de lokale gemeenschap. Met onze Crelan Foundation ondersteunen we maatschappelijke projecten, en door in te zetten op duurzaamheid en steun te verlenen aan wetenschappelijk onderzoek streven we naar een betere wereld.

Kiezen om het echt anders te doen? Dat is kiezen voor Crelan.

Kom langs in één van onze 500 kantoren, we maken graag tijd voor u én uw plannen.