Alpine skiër Kai Alaerts naar WK

Crelan Foundation en Sponsorise.me geven Kai Alaerts en zijn project ‘Samen naar het WK 2019’ een duwtje in de rug. Dit is ondertussen het vijfde project dat Crelan Foundation steunt via het crowdfundingplatform Sponsorise.me.

kai alaerts

Alpine skiër Kai Alaerts skiet al 25 jaar nationale en internationale wedstrijden. Hij neemt regelmatig deel aan Wereldbekerwedstrijden, Europacups en Wereldkampioenschappen. Zijn ultieme doel is om geselecteerd te worden voor het Wereldkampioenschap van 5 tot 17 februari 2019 in Are (Zweden). Daar wil hij een topprestatie neerzetten om zo het Belgische skiën te promoten in binnen- en buitenland.

“Na de Olympische Winterspelen 2018 in PyeongChang is het Wereldkampioenschap in Are 2019 het volgende hoogtepunt in mijn carrière.” (Kai Alaerts)

Kai zou 3.000 euro moeten inzamelen om zijn doel te kunnen bereiken. Met dat bedrag kan hij de vliegtuigtickets voor zichzelf en zijn trainer betalen, de trainingen als voorbereiding op het WK en de skipassen.

“Daarom heb ik uw hulp nodig. Samen met dit handige platform Sponsorise.me, uw financiële steun en die van mijn partner Crelan kan ik mijn droom waarmaken!” (Kai Alaerts)

Neem zeker eens een kijkje op https://www.sponsorise.me/nl/kai-alaerts