Together to Madrid !

Het team Tackleback, ontstaan uit de hockeyclub “La Rasante” in Sint-Lambrechts-Woluwe, heeft 2.500 euro ingezameld dankzij de steun van Crelan Foundation en Sponsorise.me.

The Tackelback

The Tackleback is in eerste instantie ontstaan met als doel een groep vrienden samen te brengen, maar de hobby van deze ploeg heeft onlangs een andere wending genomen. Na meerdere succesvolle seizoenen heeft de ploeg het in twee jaar tijd van de 2e Nationale Reserve naar de Reserve Eredivisie en vervolgens naar de 2e Regionale Divisie geschopt.

Hun doelstelling : opklimmen naar de 1e Regionale Divisie om het te kunnen opnemen tegen de toppers van dit kampioenschap.

“We willen in de zomer deelnemen aan een intensieve stage in Spanje om ons zo goed mogelijk voor te bereiden op het komende seizoen. Op die manier komen we allemaal nog eens samen voor het nieuwe seizoen begint en krijgen we de kans om te trainen met Spaanse, Franse en Duitse hockeyploegen.” (The Tackleback)

De Tackleback heeft ervoor gekozen om te trainen in Madrid om verschillende redenen. Eerst en vooral om het te kunnen opnemen tegen hockeyploegen uit andere landen/kampioenschappen met dezelfde ambitie. Daarnaast geniet de hockeyploeg van Madrid een uitstekende reputatie in Europa, onder andere omdat ze beschikken over een perfecte infrastructuur (zoals hun terreinen) en ijzersterke hockeyploegen. En tot slot is het weer in Madrid altijd goed, wat de groepssfeer ongetwijfeld bevordert. 

Het ingezamelde bedrag werd gebruikt voor het verblijf, het transport en de aankoop van het materiaal voor deze ploeg van 16 spelers.

Wil je meer te weten komen over hun project ? Neem dan zeker eens een kijkje op de pagina van deze hockeyclub.