TRI ROC d'Azur : drie vrienden en hun uitdaging gesteund door Crelan Foundation

Sport en vriendschap: twee ingrediënten voor een gezond leven. Vincent, Simon en Frédéric hebben elkaar leren kennen in 2013. Vier jaar later besliste het team om samen triatlons te lopen.

Insta triatlon

“We zijn gestart met triatlon voor het plezier, maar al snel groeiden we uit tot een hecht team. Van de trainingssessies tot de wedstrijden, alles doen we samen!” (VSF Triatlon)

Het team heeft al verschillende triatlons gedaan : de Triathlon des Sharks, de Triathlon d’Oupeye, de Triathlon des Lacs de l’Eau d’Heure, de Triathlon International Haute Meuse en onlangs de Triathlon de la Gileppe. Het trio traint twee keer per week in open water en verschillende keren per week voor het fietsen en hardlopen.

De drie vrienden hebben 2.500 euro ingezameld om hun droom te verwezenlijken : een triatlon in het buitenland. Met dat bedrag willen ze de inschrijvingen, de trisuits, het transport, het verblijf en de bevoorrading voor tijdens de wedstrijd betalen.

“Een dergelijke uitdaging brengt kosten met zich mee en we hebben de afgelopen maanden zwaar geïnvesteerd. Bedankt aan iedereen voor jullie steun!!!” (VSF Triatlon)

Neem zeker een kijkje op sponsorise.me.