De Landbouw-, bosbouw- en agrovoedingsbeurs van Libramont – Welkom op onze stand!

19 juli 2019
Libramont stand

Als coöperatieve bank met een hart voor de Belgische land- en tuinbouw kan Crelan niet ontbreken op de grootste openlucht landbouwbeurs ter wereld: de Landbouw-, bosbouw- en agrovoedingsbeurs van Libramont! Sterker nog, Crelan is opnieuw hoofdsponsor en zal prominent aanwezig zijn tijdens deze 85e editie, die dit jaar doorgaat van vrijdag 26 juli tot en met maandag 29 juli, telkens van 9u tot 18u30.

 

  • Net als vorig jaar vindt u onze stand naast de Grote Ring, centraal op het beursterrein. We verwelkomen u er graag voor een drankje en een gezellige babbel met uw Crelan-agent of één van onze landbouwspecialisten.

 

  • Opgelet: om toegang te krijgen tot de Crelan-stand heeft een persoonlijke uitnodiging nodig van uw Crelan-agent. U kan deze uitnodiging gratis verkrijgen in elk Crelan-agentschap.

 

  • Doe zeker ook mee aan onze leuke foto-actie. Je kan een originele groepsfoto laten nemen en je krijgt de geprinte foto meteen mee naar huis. Door deel te nemen maak je bovendien ook kans op tal van leuke Crelan-gadgets.

 

Op vrijdag 26 juli zal Crelan ook voor de derde keer haar ‘Coups de coeur’ toekennen tijdens de Beurs van Libramont. Dit evenement is het resultaat van een mooie crowdfundingcampagne met het platform MiiMOSA.

 

Tot in Libramont!

  • Ontdek hier wanneer uw Crelan-agent aanwezig is (Download pdf)