Samen aankopen? Meer besparen!

06 september 2021

Coöperatieve aandeelhouders kunnen dankzij de groepsaankoop van Crelan opnieuw gemiddeld 245 euro per jaar op hun energiefactuur besparen.

wikipower

Voor Crelan zijn solidariteit en duurzaamheid geen holle woorden. Daarom organiseren we voor de derde keer een groepsaankoop voor energie ten behoeve van onze 275.000 coöperatieve aandeelhouders. Dit doen we opnieuw samen met Wikipower, nog steeds het toonaangevend platform voor de vergelijking en onderhandeling van energieprijzen in België.  

Ook dit jaar zal Wikipower voor de coöperatieve aandeelhouders van Crelan onderhandelen over een groepscontract met energieleveranciers. Hierdoor kunnen aandeelhouders gemiddeld 245 euro per jaar besparen op hun energierekening. De groepsaankoop van is gericht op 100% Belgische groene stroom en aardgas.

Bent u een coöperatieve aandeelhouder van Crelan? Dan kunt u zich tot 24 oktober 2021 gratis en vrijblijvend inschrijven voor deze groepsaankoop. Pas nadat u in november een concreet aanbod van Wikipower hebt ontvangen, beslist u of u het aanbod aanvaardt en of u al dan niet deelneemt aan de groepsaankoop.

  • Brochure: Samen aankopen? Meer besparen! (Download pdf)