Crelan-kalender 2022

Fotowedstrijd exclusief voor coöperatieve aandeelhouders

Bij de realisatie van onze volgende kalender willen we graag opnieuw onze coöperatieve aandeelhouders betrekken.

kalender

Daarom organiseren we voor het tweede jaar op rij een fotowedstrijd voor coöperatieve aandeelhouders die gepassioneerd zijn door fotografie. In deze wedstrijd gaan we op zoek naar 12 foto’s voor de Crelan-kalender van 2022.

Zo wordt de nieuwe kalender opnieuw een uniek gemeenschappelijk project van de aandeelhouders en hun bank.

Richtlijnen

Voor de Crelan-kalender van 2022 zal onze jury 12 originele foto’s in horizontaal formaat selecteren, die zijn gemaakt door een coöperatieve aandeelhouder.
Als 100% Belgische bank opteren we dit jaar specifiek voor beelden van bij ons. Een klassiek landschap, een straatbeeld, een close-up ... Alles kan, zolang u zich aan deze ene basisregel houdt: de foto moet in België gemaakt zijn.

U kunt tot drie foto’s insturen.

U dient verder rekening te houden met deze richtlijnen:

  • zorg voor een goede kwaliteit (minimum 2000 pixels aan de kortste zijde, 300 dpi)
  • alleen digitale foto’s van het bestandstype .jpg, .jpeg en .png en van maximum 6 Mb komen in aanmerking
  • denk er ook aan dat het formaat van de foto geschikt moet zijn om in de kalender te worden opgenomen: het moet een horizontale foto zijn (landscape)
  • foto’s die reeds eerder zijn gebruikt voor commerciële of artistieke doeleinden en samengestelde foto’s zijn niet toegelaten
  • personen mogen niet op een herkenbare manier in beeld gebracht zijn
  • u dient in alle gevallen de overheidsmaatregelen met betrekking tot de bestrijding van het coronavirus na te leven zolang  deze van kracht blijven.

U kunt uw foto(‘s) tot 30 april 2021 uploaden op de wedstrijdpagina op coopdeals.be. Hiervoor hebt u uw persoonlijke code nodig

En verder?

In mei weet u of uw foto geselecteerd werd voor de Crelan-kalender van 2022. Alle deelnemers krijgen sowieso een e-mailbericht.

Als u een van de 12 laureaten bent, zal uw foto met vermelding van uw naam en woonplaats (gemeente) als beeld van een van de maanden van 2022 worden opgenomen in de nieuwe Crelan-kalender. Deze wordt vanaf december vanuit de Crelan-agentschappen verdeeld.

Prijzenpakket

De 12 winnaars van de fotowedstrijd krijgen:

  • een hoogwaardige print van hun foto op groot formaat
  • een pakket Crelan-kalenders om te verdelen onder familieleden en vrienden
  • een bon van € 100 van een restaurant naar keuze uit het voordelenprogramma op coopdeals.be

In december kunnen alle coöperatieve aandeelhouders uit de 12 foto’s een favoriet kiezen. De foto met de meeste stemmen wordt bekroond met de publieksprijs. De winnaar ontvangt € 250 extra voor de aankoop van fotomateriaal.

De foto’s van de 12 winnaars worden ook tentoongesteld in de Galerie Crelan, de expositieruimte van Crelan in Anderlecht.

Het volledige reglement kunt u hier doornemen.

  • Wedstrijdreglement (Download pdf)