Het professionele Padelcircuit ontdekken

Het project « het professionele Padelcircuit ontdekken » kreeg de steun van Crelan Foundation en Sponsorise.me. Dankzij die steun hebben Sébastien Job en Robin Semal in totaal 2.041 euro ingezameld.  

Sébastien Semal

Sébastien en Robin zijn al van jongs af aan gepassioneerd door tennis. Maar het is aan Padel dat ze hun hart verloren hebben, een sport die steeds populairder wordt in heel Europa.

“Op dit moment staan we op de achtste en negende plaats in het klassement van het Belgisch Kampioenschap. We zijn zeer actief op de beste Belgische tornooien en we proberen onszelf voortdurend te verbeteren.” (Sébastien Job en Robin Semal)

Met hun project willen Sébastien en Robin de eerste stappen zetten op het internationale circuit van de World Padel Tour. Ze zijn steeds gemotiveerder en willen een plaats veroveren in het wereldklassement. Daarnaast hopen ze snel op te kunnen klimmen binnen dat klassement en zo het Belgische Padel promoten op wereldniveau. 

“Door wedstrijden op het internationale circuit te spelen, leren we het Padel op hoog niveau kennen en zo kunnen we sneller in contact komen met de allerbesten.” Sébastien Job en Robin Semal

Met het ingezamelde bedrag zullen Sébastien en Robin de inschrijving, het transport, het verblijf, het eten, het materiaal en de trainingen betalen.

Wil je meer te weten komen over hun project ? Neem dan zeker eens een kijkje op hun pagina.