Road to Beijing 2022 !

Crelan Foundation heeft in samenwerking met het platform Sponsorise.me haar steentje bijgedragen aan het project « Road to Beijing 2022 » van de Vlaamse shorttrackkampioene (snelschaatsen), Daphné Merlevede. Dankzij deze steun heeft Daphné 2.170 euro kunnen inzamelen.

Daphné Merlevede

Daphné heeft al verschillende overwinningen in de wacht gesleept, zowel met de estafetteploeg als individueel. Nu zou ze graag in de top 10 eindigen op het WK en in de top 8 op het EK. Haar ultieme doel is deelnemen aan de Olympische Winterspelen van Peking in 2022.

“Shorttrack is een zeer dynamische sport die voortdurend evolueert. Het is zowel fysiek, tactisch en enorm technisch met veel spectaculaire valpartijen. Ik ben op een latere leeftijd met de sport begonnen en ik heb op korte tijd al een enorme progressie gemaakt. Maar er is zeker nog heel wat ruimte om te groeien. Ik wil graag iedereen en dus ook Crelan bedanken om me te steunen in mijn droom en mijn passie.” (Daphné Merlevede)

Het ingezamelde geld zal dienen om de stages en de buitenlandse trainingen te betalen, maar ook voor de aankoop van materiaal, voor de vervoerskosten en voor de inschrijvingskosten van de verschillende wedstrijden.

Wil je meer te weten komen over haar project? Neem dan zeker eens een kijkje op de pagina van Daphné Merlevede.