Crelan, je betrouwbare beleggingspartner

  • Crelan is een coöperatieve bank: 270.000 klanten zijn voor een stukje mede-eigenaar van de bank. Bij ons komen klanten altijd en overal op de eerste plaats. In deze video geef ik inzicht in verantwoordelijkheid, verbondenheid, persoonlijke relatie en respect, de vier coöperatieve waarden van Crelan.

    Bram Luyckx, Crelan Asse

We leren je graag kennen

Eerst dit: er bestaat niet zoiets als een ‘goede belegging’. Er zijn alleen beleggingen die wel of niet aangepast zijn aan je persoonlijke situatie, beleggingsdoelen en risicotolerantie…Vandaar dat Crelan zo veel moeite doet om je goed te leren kennen vooraleer je begint te beleggen. Dat ‘ken uw klant’-principe is essentieel. Als bank zijn wij trouwens verplicht om producten aan te bieden die zo goed mogelijk bij jou passen. We registreren netjes de antwoorden op de ‘ken uw klant’-bevraging en documenteren alle beleggingsgesprekken en voorstellen. Vervolgens spreken we alle kenmerken van beleggingsproducten goed met je door, kwestie van transparant te zijn.

De vinger aan de pols

Of de kous daarmee af is? Nee, ook na het initiële beleggingsvoorstel houden wij de vinger aan de pols. Het zou best kunnen dat bepaalde beleggingen na verloop van tijd niet langer aansluiten bij je oorspronkelijke doelstellingen. Vandaar dat opvolging en onderhoud zo belangrijk zijn. Het is trouwens niet alleen de wet die ons daartoe verplicht, het is ook eigen aan ons DNA. Als coöperatieve bank streven we geen winstmaximalisatie na, maar winstoptimalisatie. Onze belangen lopen dus gelijk met die van jou. Bovendien zijn onze zelfstandige agenten de beste garantie op objectief advies. Uit respect voor jou, als klant, dragen ze de verantwoordelijkheid voor jouw bankzaken namelijk hoog in het vaandel.

Contacteer ons

Wil je weten of beleggen iets voor jou is? Of heb je andere vragen over je geld? Ga gerust langs in je Crelan-kantoor.

Contacteer je agent online