Welzijn op het werk

Onze medewerkers zitten goed in hun vel en niet minder belangrijk: ook goed in hun stoel!
Een aangename, flexibele werkomgeving, dat is wat we jou bieden.

Crelan

Hier bij Crelan doen we aan flex office. Maar wat is dat nu precies, flex office?

Wel, je krijgt geen vast bureau, maar kiest waar je gaat zitten op basis van de taak die je uitvoert. Graag wat gezelschap? Dan schuif je gewoon aan bij je collega’s aan jouw eiland. Of eerder nood aan volle concentratie? Zet je dan even apart in een cockpit. Daar kan je rustig en alleen verder werken op jouw tempo. Verder op het verdiep vind je ook nog deze type werkruimten: de bibliotheek, een vergaderzaal, een lounge,...

Als je elke dag voor je computer zit, doet dat wat met je rug. Ergonomie is belangrijk, al besef je het vaak pas als het te laat is. Af en toe eens recht staan en de benen strekken kan dan deugd doen. Daarom voorzien we ook enkele sta bureaus. Tip: geniet tijdens je pauze van een heerlijk koffietje en profiteer van de beweging!

Welzijn

Jouw gezondheid primeert en daar weet onze welzijns- en preventieadviseur alles van.

Zit je met vragen? Voel je je niet goed op je plaats of wil je gewoon even je hart luchten op het werk? Dan kan je steeds terecht bij onze vertrouwenspersonen. Zij zijn een en al luisterend oor en proberen samen met jou een uitweg te vinden. Discreet uiteraard.

welzijn

Eten doen we allemaal en in een mooie setting smaakt dat nog zo goed.

Sinds kort kunnen al onze medewerkers profiteren van onze nieuwe ‘Nordic Light’ mess waar je kan proeven van zowel warme als koude snacks, een lekkere dagschotel, soep, broodjes en heerlijke dessertjes. Smakelijk!