ICB

ICB

ICB is een afkorting voor "Instelling voor Collectieve Beleggingen".

Indien er voor één van onze fondsen uit ons gamma een "Kennisgeving aan de aandeelhouders" van toepassing is, wordt dit op deze pagina gepubliceerd. De aandeelhouders zijn in dit geval, de beleggers in het betrokken fonds.

KBI Funds

Via deze kennisgeving wensen wij u als aandeelhouder van ICAV KBI Funds, op de hoogte te brengen van de voorgestelde invoering van "swing pricing" in plaats van de bestaande “anti-dilution levy”, waarvan de details in het document “Kennisgeving aan de aandeelhouders", hieronder beschikbaar bij download documenten, worden uiteengezet.

Het Prospectus van de ICAV zal worden bijgewerkt om de invoering van "swing pricing" te weerspiegelen en ook om recente regelgevende/fiscale updates en bijkomende zaken te weerspiegelen.

Deze aanpassing treedt in voege op 4 april 2024.

Kennisgeving aan de aandeelhouders (EN) (Download het bestand )

Crelan Invest

De raad van bestuur van de beleggingsfondsen onder de BEVEK Crelan Invest wil u op de hoogte brengen van een buitengewone algemene vergadering.

U leest meer over deze buitengewone algemene vergadering in de hieronder gekoppelde documenten.

Kennisgeving aan de aandeelhouders (15/11/2023) (Download het bestand )
Crelan Invest – Oproepingsbericht (Download het bestand )
Verslag van de bedrijfsrevisor over de voorgestelde fusie van het compartiment Lock-In in het compartiment Conservative (FR) (Download het bestand )
Fusieproject (FR) (Download het bestand )
Depositocertificaat fusieproject (FR) (Download het bestand )
Informatiebundel fusie (Download het bestand )
Statuten (FR) (Download het bestand )
Essentiële informatiedocument (BE6302834658) (Download het bestand )
Prospectus (Download het bestand )
Volmachtformulier (Download het bestand )

Amundi Funds

De aandeelhouders worden hierbij geïnformeerd dat de raad van bestuur (de 'Raad') van AMUNDI FUNDS (het 'Fonds') heeft besloten, met goedkeuring van Caceis Bank - bijkantoor Luxemburg, om over te gaan tot de liquidatie van het Subfonds conform artikel 31 van de statuten van het Fonds (de 'Statuten').

De beslissing om het Subfonds te liquideren werd genomen in overeenstemming met de Statuten en het Prospectus van het Fonds, die bepalen dat de Raad een subfonds mag liquideren wanneer die liquidatie deel uitmaakt van een rationaliseringsproject.

Om de gelijke behandeling tussen alle aandeelhouders te garanderen, worden inschrijvingen en omzettingen van aandelen in het Subfonds niet meer aanvaard na 9 februari 2024 om 14.00 uur (Luxemburgse tijd). Na deze datum en tijd worden alle inschrijvings- of omzettingsaanvragen voor het Subfonds geweigerd.

De aandeelhouders kunnen de terugkoop of omzetting van hun aandelen uit het Subfonds tegen de toepasselijke netto-inventariswaarde per aandeel (rekening houdend met geaccumuleerde liquidatiekosten) berekend op de desbetreffende waarderingsdag bij Crelan blijven vragen tot en met 26 februari 2024 om 10.00 uur (Luxemburgse tijd) (de 'Laatste dag van terugkoop'). Na deze datum en tijd worden alle terugkopen geweigerd.

Het recentste prospectus van de vennootschap is gratis verkrijgbaar in het Frans en in het Nederlands; de recentste versies van de Bedrijfsstatuten en van de periodieke rapporten zijn gratis beschikbaar in het Frans en in het Engels; de documenten met kerninformatie voor de investeerder zijn gratis beschikbaar in het Frans en in het Nederlands op de website www.amundi.com en bij de financiële dienstverlener in België, CACEIS Belgium S.A, Havenlaan 86C postbus 320 te 1000 Brussel.

Voor meer informatie i.v.m. deze liquidatie, verwijzen we graag naar het informatiedocument "Kennisgeving aan de aandeelhouders".

Kennisgeving aan de aandeelhouders van Amundi Funds Global Macro Bonds & Currencies (Download het bestand )

First Eagle Amundi

De raad van bestuur van de beleggingsfondsen onder de BEVEK First Eagle Amundi wilt u op de hoogte brengen van enkele wijzigingen aan subfondsen van First Eagle Amundi:

  • International Fund
  • Income Builder Fund
  • Sustainable Value Fund.

U leest meer over deze wijzigingen in het informatiedocument "Kennisgeving aan de aandeelhouders".

Kennisgeving aan de aandeelhouders (Download het bestand )