Crelan Harmonie

steunt de Antwerp Streetboys

14 maart 2018
Harmonie

Het is niet de eerste keer dat een Crelan-kantoor zich inzet voor het goede doel. Dit keer steunde het Antwerpse kantoor Harmonie dat gerund wordt door Nico Canale, de Antwerp Streetboys.

Al meer dan 10 jaar staat de Royal Antwerp Football Club de Antwerp Streetboys, een Antwerpse ploeg van thuis- en daklozen, met raad en daad bij. Dit project is ontstaan vanuit een samenwerking tussen Sporting A, de vzw Free Clinic en de Royal Antwerp FC die aan Antwerpse dak- en thuislozen de mogelijkheid geeft om regelmatig te komen trainen op de club en die hen de nodige uitrusting bezorgt. De Antwerp Streetboys nemen elk jaar deel aan de Belgian Homeless Cup, een sociaal-sportieve voetbalcompetitie voor alle dak- en thuislozen in België.

Op 19 december 2017 vond in het Antwerpse Bosuilstadion een kerstreceptie voor dak- en thuislozen plaats. Het was een fantastische avond met een trainingsessie, tal van geschenken, een lekkere maaltijd en het bezoek van drie Antwerpse voetbalspelers: Obbi Oulare, Geoffry Hairemans en Alexander Corryn.

«Het was de eerste keer dat wij dit project sponsorden. In 2016 ben ik zelfstandig agent geworden en heb ik kantoor Harmonie in Antwerpen geopend. Dit project steunen was voor mij een evidentie want er zijn tal van raakpunten met Crelan. In de eerste plaats vertaalt dit goede doel de vier waarden van Crelan: verbonden, persoonlijk, verantwoord en respectvol. Ten tweede sluiten wij ons aan bij het beleid van Crelan om op lokaal niveau zoveel mogelijk betrokken te zijn. Tot slot probeert de RAFC, net als de Crelan Foundation die Crelan net heeft opgericht, maatschappelijk geëngageerd te zijn. », zo vertel Nico ons.

Kantoor Harmonie sponsorde dit kerstfeest met het nodige materiaal. In totaal werd 500 € opgehaald.