ICB

ICB

ICB is een afkorting voor "Instelling voor Collectieve Beleggingen".

Indien er voor één van onze fondsen uit ons gamma een "Kennisgeving aan de aandeelhouders" van toepassing is, wordt dit op deze pagina gepubliceerd. De aandeelhouders zijn in dit geval, de beleggers in het betrokken fonds.

Crelan Pension Fund

De beleggers van het gemeenschappelijk beleggingsfonds Crelan Pension Fund worden uitgenodigd om deel te nemen aan de gewone algemene vergadering op 25 april 2024. Meer informatie hierover leest u in het document "Kennisgeving aan de aandeelhouders", hieronder beschikbaar bij download documenten.

Kennisgeving aan de aandeelhouders (Download het bestand )

Metropolitan Rentastro

De beleggers van het gemeenschappelijk beleggingsfonds Metropolitan Rentastro worden uitgenodigd om deel te nemen aan de gewone algemene vergadering op 25 april 2024. Meer informatie hierover leest u in het document "Kennisgeving aan de aandeelhouders", hieronder beschikbaar bij download documenten.

Kennisgeving aan de aandeelhouders (Download het bestand )

KBI Funds

Via deze kennisgeving wensen wij u als aandeelhouder van ICAV KBI Funds, op de hoogte te brengen van de voorgestelde invoering van "swing pricing" in plaats van de bestaande “anti-dilution levy”, waarvan de details in het document “Kennisgeving aan de aandeelhouders", hieronder beschikbaar bij download documenten, worden uiteengezet.

Het Prospectus van de ICAV zal worden bijgewerkt om de invoering van "swing pricing" te weerspiegelen en ook om recente regelgevende/fiscale updates en bijkomende zaken te weerspiegelen.

Deze aanpassing treedt in voege op 4 april 2024.

Kennisgeving aan de aandeelhouders (EN) (Download het bestand )