Help! De taart staat in brand!

help

Fanfare Toeterdonk (Tildonk) brengt een muzikaal sprookje als benefietvoorstelling voor de Eye Hope Foundation met de steun van Crelan Foundation.

Fanfare Toeterdonk uit Tildonk (Haacht) heeft het sociaal engagement om jaarlijks minstens één benefietconcert te spelen. Dit jaar is dat de kindervoorstelling “Help! De taart staat in brand!”. Deze voorstelling vond plaats op 13 oktober in de aula Pieter De Somer in Leuven. Het werd een unieke samenwerking tussen professionele musici, enthousiaste liefhebbers en aanstormend jong talent van het SLAC (Leuvens Muziekconservatorium).

De opbrengst ging integraal naar Eye Hope Foundation, een organisatie die fondsen werft voor onderzoek naar de behandeling van het syndroom van Wolfram. Deze zeer zeldzame erfelijke afwijking tast vanaf jonge leeftijd het zenuwstelsel gradueel aan, beginnend bij de zintuigen. Bertha en Viktor zijn de enige gekende dragers in Vlaanderen.

Crelan Foundation sponsort deze benefietvoorstelling die ten gunste zal zijn van het stamcelinstituut van professor Cathérine Verfaillie.

Meer info op https://www.toeterdonk.be/help-de-taart-staat-in-brand/