Partnership met MiiMOSA

MiiMOSA

MiiMOSA is een crowdfundingplatform dat zich uitsluitend richt op initiatieven binnen de landbouw- en de voedingssector. Het biedt ondernemers de mogelijkheid om hun project voor te stellen aan het publiek.

In ruil voor hun gift aan het project kunnen de deelnemers een beloning in natura krijgen (onder de vorm van goederen en/of diensten).

Op die manier ontstaat er een nauwe band tussen de initiatief- en de deelnemers en worden deze laatsten vaak overtuigde klanten en ambassadeurs van het bedrijf.

Na een succesvolle start in Frankrijk richt MiiMOSA zich sinds eind 2016 ook op de Belgische markt. Crelan ondersteunt graag de werkwijze van MiiMOSA. Als coöperatieve bank schenken wij immers ook veel aandacht aan het opbouwen van een vertrouwensrelatie op lange termijn met onze klanten en coöperanten.

Crelan heeft daarom een partnership aangegaan met MiiMOSA. Crelan zal dus samen met MiiMOSA ‘oproepen tot projecten’ lanceren. MiiMOSA realiseert de projecten onder haar verantwoordelijkheid.

Crelan van haar kant zal het project communiceren binnen haar netwerk van kantoren en onder haar klanten en op die manier voor extra zichtbaarheid zorgen.