De ondersteunde projecten

Cultuur & Opleiding

Cultuur en onderwijs laten ons zowel terugkijken op het verleden als nadenken over het heden en de toekomst. Ze zijn essentieel voor onze zelfontwikkeling en voor de ontwikkeling van onze identiteit.

Ze stellen ons in staat om barrières te doorbreken en helpen ons de wereld rondom ons te begrijpen. Daarom ondersteunt Crelan Foundation projecten die gerelateerd zijn aan geschiedenis, wetenschappelijk onderzoek, media, kunst, …

Gezondheid

"Een gezonde geest in een gezond lichaam", de Romeinen hadden het al goed begrepen. Een goede lichamelijke en geestelijke gezondheid is de sleutel tot een goed en gelukkig leven.

Crelan Foundation draagt dan ook graag haar steentje bij aan initiatieven die de gezondheid stimuleren: sport, onderzoek, infoverstrekking en zorg voor mensen met een zwakkere gezondheid. Zorg dragen voor onszelf en voor anderen was nog nooit zo belangrijk.

Milieu

Zorg dragen voor de aarde, onze enige thuis. Dit is onze plicht, in het belang van onszelf, van onze kinderen en van de toekomstige generaties.

Onze natuurlijke rijkdommen vrijwaren, de afvalberg verminderen, vervuiling bestrijden en de natuur beschermen. Ook uw projecten helpen mee het verschil te maken en Crelan Foundation steunt graag de meest waardevolle initiatieven.