Crelan verlengt haar engagement met Basketball Belgium tot eind 2025

7 september 2023
Basketball Belgium jpg

Crelan verlengt de samenwerking met de nationale basketbalfederatie Basketball Belgium tot eind 2025. Als hoofd- en shirtsponsor blijft het Crelan-logo dus ook in de komende jaren prominent aanwezig op de outfit van de Belgian Cats en Lions. Daarnaast blijven we ook de hoofdsponsor van de 3x3-discipline én van de jeugdteams (U20) Lions & Cats.

Ons partnership met Basketball Belgium startte in 2019.  Dankzij de successen van onze nationale teams is het aantal leden en de populariteit van het basketbal de afgelopen jaren significant gestegen. Voor ons het signaal om ons vertrouwen in dit partnership te bestendigen.

Joris Cnockaert, CCO van Crelan: “Het is voor ons zeer dankbaar om onze naam te verbinden aan een sport die zo aan populariteit wint. De afgelopen jaren zagen we dan ook met veel plezier hoe onze nationale basketbalteams zijn doorgestoten tot de absolute top op Europees en zelfs op wereldniveau. Het hoogtepunt was uiteraard de Europese titel van de Cats dit voorjaar, maar er zijn nog zo veel andere momenten die ons als sponsor trots hebben gemaakt. De dynamiek, de teamspirit, de inzet voor een gemeenschappelijk doel… we zien veel gelijkenissen tussen de basketbalsport en de cultuur en de waarden die onze bank typeren. We voelden dan ook: dit zit goed. Crelan wil dus deel blijven uitmaken van dit succesverhaal. Wij kijken daarom samen met onze bankagenten, medewerkers  en coöperanten uit naar de vele glansprestaties die ongetwijfeld nog zullen volgen.”

Onze sportambassadeurs hebben ons de afgelopen jaren al dikwijls trots gemaakt!

Bekijk hier nog eens de video over ons engagement in de sport.