Samen anders werken

Je weet wat je kan. Je weet wat je waard bent. En je zoekt een onderneming die je alle middelen geeft om jezelf waar te maken. 
Dan ben je bij Crelan aan het juiste adres. Met aandacht voor je verwachtingen en je ambities biedt Crelan je net die opleidingen en ondersteuning die je nodig hebt om jezelf te bewijzen. Om samen met Crelan vooruit te gaan.

Learning & Development

Wij streven ernaar om onze medewerkers te ondersteunen in hun ontwikkeling met oog voor de noden en unieke karakteristieken als persoon en de omgeving waarin ze actief zijn.  Op die manier wensen wij een hefboom te zijn in hun persoonlijke en professionele groei.

Als medewerker van Crelan heb je een gevarieerd pakket opleidingen:

 • Bancaire en technische opleidingen
 • Vaardigheden
 • Managementopleiding
Traineeship

Traineeship

Het "Young Potential Program" is een uniek 24-maanden durend programma. Dit is de perfecte gelegenheid voor afgestudeerde jongeren om hun carrière te starten en het bankieren te leren.

Er is keuze tussen drie verschillende trajecten: Finance, Legal of Business Analyst.

Elk traject bestaat uit drie missies, elk op een andere afdeling. De duur van een missie hangt af van de voortgang van de toegewezen taken. Dit programma biedt niet alleen de kans om grondige kennis van het betreffende vakgebied op te doen, maar ook om communicatieve en organisatorische vaardigheden te ontwikkelen.

Persoonlijke ontwikkeling staat inderdaad centraal in het Young Potentials Crelan-programma en wordt ondersteund door een continu opvolgingsproces. 

Dit programma is voor jongeren die recent een diploma uit het hoger onderwijs hebben behaald met oriëntatie: financiën, economie, wiskunde, management, rechten of actuariaat.

Teamspirit

Teamspirit

Teamspirit vindt Crelan heel belangrijk. Tijdens kleine en grote evenementen krijg je de kans om je collega’s beter te leren kennen. Je kan ook deelnemen aan activiteiten in het kader van de gezondheid en het welzijn op het werk.

De jonge medewerkers binnen Crelan nemen gedurende het jaar zelf initiatieven om te netwerken en elkaar te inspireren met leuke en leerrijke bijeenkomsten.

Communicatie

De medewerkers van Crelan worden op regelmatige tijdstippen op de hoogte gebracht van de strategie, het beleid, van de lopende en komende acties en initiatieven, van de resultaten en van de evolutie van het bancaire landschap.

Enkele keren per jaar organiseren wij ‘Crelan Canvas’ en ‘Crelan Inspirations’ waar personeelsleden geïnformeerd en geïnspireerd worden door collega’s en/of een externe spreker gevolgd door een hapje en drankje.

Bereikbaarheid

De zetel van Crelan: Sylvain Dupuislaan 251, 1070 Brussel, is bereikbaar:

Via het openbaar vervoer

 • Kom je met de trein naar het werk, dan kan je aan het station Brussel-Zuid de pendelbus van de bank nemen. Zo word je rustig keuvelend met je collega's in een comfortabele bus tot aan de deur gebracht.
   
 • Met de bus: Lijn 75 of 89 MIVB of 116,117 en 118 De Lijn. Halte "Fruit" of "Westland Shopping"
   
 • Met de metro: Lijn 5, halte Sint-Guido of Lijn 1B, halte Jacques Brel + 89
   
 • Met de wagen vermijd je het drukke stadsverkeer, en bereik je Crelan probleemloos, dankzij de gunstige ligging direct bij de afrit van de autosnelweg (RW, afrit 14).

Werkomgeving

De werkomgeving waarin je terechtkomt is flexibel en is gebasserd op het concept FlexOffice

Kenmerken van Flexoffice:

 • Het concept is activity-based
 • Je hebt geen vast bureau, maar kiest waar je wil zitten volgens de taak die je moet uitvoeren
 • Er zijn verschillende types van werkruimtes: klassieke bureaus, cockpits, bibliotheek, lounge,…


Voordelen van Flexoffice:

 • Grotere polyvalentie van de medewerkers
 • Optimalisatie van de werklastverdeling
 • Optimalisatie van het computerpark
 • Afbouw van de papieren dossiers
 • Allernieuwste telefonie