Kerstshoppen: de voordelen van de Visa-kaart van Crelan

12 december 2018
kerstshoppen

De feestdagen zijn er weer. Het is een tijd van veel gezelligheid, mooie familiemomenten en lekker eten, maar ook van veel cadeautjes geven en dus van veel aankopen. En dan kan de Visa Gold-kaart van Crelan erg van pas komen. Daarom geven we u 5 redenen om bij het kerstshoppen vooral uw Visa-kaart te gebruiken.

1. Extra verzekerd: u bent verzekerd tegen diefstal en ongevallen

In geval van diefstal of ongevallenschade worden aankopen van minstens 75 euro vervangen, gerepareerd of terugbetaald voor een maximaal bedrag van 2.000 euro, dit tot 90 dagen na aankoop. Zo heeft u toch nog wat geluk bij een ongeluk.

2. Langere garantie: u geniet een verlengde garantie

Bij aankopen vanaf 50 tot 5.000 euro geniet u 12 maanden verlengde garantie op elektronische huishoudapparaten, audio- en videoapparatuur en ICT-materiaal (met uitzondering van smartphones). Daardoor heeft u geen nood aan eventuele extra verzekeringen die u worden aangeboden door de winkel en kunt u op die kosten besparen.

3. Verzekerde levering: als u online koopt, bent u goed verzekerd voor de levering

Dankzij de Visa Gold-kaart van Crelan kunt u met een gerust hart online aankopen doen: de betaling is niet alleen veilig, u krijgt er ook nog eens een verzekering bovenop tegen niet-levering en tegen de levering van kapotte producten (van 50 tot 750 euro).

4. Hoge uitgavenlimiet: u kunt zorgeloos betalen dankzij de ruime uitgavenlimiet van 5.000 euro

De maandelijkse standaard uitgavenlimiet van Visa Gold is 5.000 euro. Deze limiet geldt zowel voor effectieve uitgaven als voor waarborgen, bijvoorbeeld de waarborg voor een huurwagen. Dankzij dit ruime bedrag kunt u steeds met een gerust hart betalingen uitvoeren. Bovendien kunt u deze limiet aanpassen, als u dat wenst. Vindt u die te hoog? Dat is geen enkel probleem, want u kunt gemakkelijk een lagere limiet afspreken. En als de limiet van uw kaart door vroegere afspraken lager ligt dan 5.000 euro, kunt u deze in een van onze kantoren laten verhogen.

5. 100% transparant: u behoudt steeds het overzicht

U kunt steeds al uw betalingen opvolgen via myCrelan, Crelan Mobile en Crelan Tablet. Bovendien krijgt u iedere maand een duidelijk en volledig overzicht van uw recente betalingen met Visa. Die maandelijkse uitgavenstaat wordt dan aan het begin van elke maand netjes afgerekend van uw zichtrekening. Er is aan de Visa-kaart van Crelan namelijk geen kredietformule gekoppeld.

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over de Visa Gold-kaart van Crelan? Raadpleeg de gedetailleerde info of vraag uw Crelan-agent om meer uitleg en maak een afspraak bij een kantoor in uw buurt.

Meer weten