Crelan Foundation Games...

het lot was ons gunstig gezind !

Crelan Foundation games

De eerste editie van de Crelan Foundation Games had plaats op 20 juni 2019. De krachttoeren van onze medewerkers hebben alles samen € 3.480 opgeleverd voor de Stichting tegen Kanker. Dit bedrag komt bovenop de € 3.150 die we al hadden ingezameld tijdens de 20 km door Brussel.

 

 

Gloednieuw concept

De Crelan Foundation Games bestonden uit vier sportproeven (basketbal, voetbal, boogschieten en yoga) voor de medewerkers van de bank. Door mee te doen aan de verschillende proeven konden de deelnemers bons ter waarde van € 5 tot € 50  verdienen. De opbrengst daarvan (€ 3.480) wordt eind dit jaar overgeschreven naar de Stichting tegen Kanker.

Stichting tegen Kanker : steun van Crelan Foundation sinds 2018

Naar aanleiding van dit evenement heeft Christian Steeno, directeur Commercieel Beleid en Marketing, Crelan Foundation kort voorgesteld vanuit de waarden van onze 100% Belgische coöperatieve bank.

‘Naast de prachtige projecten die in 2018 zijn uitgevoerd en ondersteund, vervolgt Crelan Foundation haar traject. Dit jaar heeft de Foundation al 126 coöperanten de kans geboden de 20 km van Brussel te lopen, vier coöperanten laten exposeren in de Galerie Crelan en een donatie van 10.000 EUR aan Télévie verricht in het kader van de actie Opération Pièces Rouges. Maar bovenal ondersteunt Crelan Foundation de projecten die door de coöperanten worden ingediend. Het jaar is nog lang niet voorbij... andere projecten zullen nog volgen.’

Brigitte De Munter, Corporate Fundraising voor de Stichting tegen Kanker, was er die dag ook bij. Brigitte heeft ons uitgelegd hoe belangrijk het is deze ziekte, die miljoenen mensen in ons land treft, te blijven bestrijden.