Expert én ondernemer

Waarom ondernemers zich thuis voelen bij Crelan? We denken mee met jou en je bedrijf.

Expert

Ondernemen is een bijzondere stiel. Een zaak uit de grond stampen en doen groeien is een avontuur. Met hoogtes en laagtes.

  • Wie begrijpt er je zorgen in deze onzekere tijden?
  • Wie snapt een geniaal idee?
  • Wie denkt er mee als je wil uitbreiden, stoppen of een nieuwe uitdaging wil aangaan?
  • En wie durft in je blijven geloven, ook als het even moeilijk gaat?

Je Crelan Business-expert, natuurlijk.

Want dat is óók een zelfstandige ondernemer. Net als jij. Hij  heeft kennis van zaken, en dat mag je letterlijk nemen. Je Business-expert is gespecialiseerd in het helpen van ondernemingen en staat je bij met passend advies voor elke uitdaging. Bovendien kent hij de regio als geen ander, want hij werkt en woont er ook.

Tijd voor een goed gesprek over de kern van je zaak? Laat iets weten. Er zijn 176 Crelan business-experts in België. Er is er ook één in je buurt.

Benieuwd wat andere ondernemers zeggen over hun Crelan business-expert?

Floresco

Floresco

Floresco, een zaak voor bloemen, planten en decoratie in Varsenare (Jabbeke) is al sinds de start - ondertussen meer dan 30 jaar -  klant bij Crelan.

“Bij Crelan kennen ze ons, en denken ze mee met ons. Ze weten wat de risico's zijn, maar ze kennen ook onze cijfers en onze manier van aanpakken.”

Archie

Hello Archie

Tim De Witte uit Lokeren startte samen met zijn echtgenote startte de webshop Hello Archie.

"Ik vind het heel fijn dan het kantoor zo dichtbij en toegankelijk is. Je merkt dat de kantoorhouders van Crelan zelf ook ondernemer zijn. Ze denken echt met je mee mee en kijken waar de gaten in je businessplan zitten.

Raf Van Rooy

Raf Van Rooy

Raf Van Rooy Uitvaartverzorging is een begrip in Lint en omstreken.

“Wat ik vooral apprecieer bij Crelan is dat er altijd hetzelfde gezicht aan de andere kant van de tafel zit. Zo kun je echt een persoonlijke band opbouwen. Mijn bankier weet wat ik van hem verwacht, en ik weet wat hij van mij verwacht. Bij andere banken wisselt personeel vaak van post en dan moet je telkens weer van nul beginnen."

Wil je ook weten wat Crelan voor jouw zaak kan betekenen? Maak dan een afspraak met een van de Business-experts. Zij weten wat er leeft in de professionele sector, regionaal én lokaal. Er is altijd een Crelan-kantoor in jouw buurt.