Jongeren

jongeren geschenk

Geschenk voor nieuwe jonge Crelan-klanten: een bioscoopticket en wat frisse lucht

Jongeren tussen de 10 en de 24 jaar die vanaf 01/01/2024 de Crelan Mobile-app downloaden, ontvangen niet alleen een bioscoopticket, maar dragen ook bij aan een groenere toekomst. Hoe? Ontdek het in dit artikel.

Lees meer
Openen gemeenschappelijke rekening

Een gezamenlijke rekening: hoe openen?

Willen jullie als koppel samen een rekening openen om de gemeenschappelijke uitgaven te betalen? Hoe gaat de opening van een gemeenschappelijke rekening in zijn werk en waarop moet je letten?

Lees meer
Betalen zonder debetkaart

Uw smartphone: uw nieuwe portemonnee

Onze portefeuille ruimt hoe langer hoe meer plaats voor onze smartphone als betaalmiddel. De nieuwe trend: betalen zonder uw debetkaart te gebruiken.

Lees meer
 Pensioensparen

Pensioensparen: hoe jonger u ermee start, hoe beter!

OK, we zullen allemaal langer moeten werken. Maar met een beetje geluk worden we ook ouder dan vroeger. Dus begin best zo vroeg mogelijk met pensioensparen!

Lees meer
Gezamelijke rekening

Een gezamenlijke rekening openen: de voor- en nadelen

Je gaat met je lief samenwonen of je stapt in het huwelijksbootje? Bij een gezamenlijke rekening zijn er wel wat puntjes waarop je moet letten.

Lees meer
7 zaken

Voor het eerst een huis huren: 7 zaken om op letten

Ben je juist afgestudeerd of net aan het werk en wil je voor het eerst een huis of een appartement huren? Geen zorgen: als je deze 7 tips volgt, dan komt het zeker goed!

Lees meer
Woning huren

Eerste keer woning huren? Dit moet u weten!

Dus u gaat voor het eerst een woning huren? Spannend! Om uw nieuwe leven zo vlot mogelijk te starten, doet u er goed aan zich grondig voor te bereiden en een beeld te krijgen van de kosten.

Lees meer
Meerderjarig

Meerderjarig worden: dit verandert er voor jou

Word je binnenkort 18 jaar? Proficiat. Meerderjarig worden: het komt met een hoop rechten, maar ook plichten.

Lees meer
Bankvolmacht

Wat is een bankvolmacht?

Wanneer u een bankvolmacht aan iemand geeft, verleent u aan die persoon de bevoegdheid om verrichtingen uit te voeren en/of handelingen te stellen in uw naam en voor uw rekening bij uw bank. Een bankvolmacht kan algemeen of specifiek zijn.

Lees meer
Jongerenrekening

Een jongerenrekening openen, is dat wel een goed idee?

In onze moderne maatschappij staat de digitalisering niet stil. We kunnen tegenwoordig bijna overal met een debetkaart of smartphone betalen, en dat geldt voor uw kinderen niet anders.

Lees meer
Geldezel

Jongeren steeds vaker gebruikt als geldezel

Cybercriminelen benaderen steeds vaker jongeren om te fungeren als geldezel of ‘money mule’. Langs die weg kunnen ze gestolen geld doorsluizen naar andere, vaak buitenlandse rekeningen.

Lees meer
Crelan mobile

Crelan mobile: kinderspel voor uw tieners!

Het is zover, uw tiener is klaar om geld te beheren op zijn eigen smartphone. Neem een paar minuutjes de tijd om samen met uw kind een online account aan te maken.

Lees meer