Duurzaamheid

elektrisch rijden

De 5 meest gestelde vragen over elektrisch rijden

Elektrisch rijden is bij het grote publiek nog lang niet ingeburgerd. Soms leidt dat tot koudwatervrees, maar die is nergens voor nodig. We geven je graag wat meer duiding aan de hand van de 5 meest gestelde vragen.

Lees meer

Hoe elektrische auto’s onze mobiliteit gaan veranderen

De toekomst … die is aan de elektrische auto. Maar wat betekent dit op vlak van mobiliteit en wat verandert er voor u? Bekijk hier meer!

Lees meer

Alles wat u wilt weten over een hybride wagen

Wat is een hybride wagen en voor wie is deze wagen interessant? Kom hier alles te weten over de wagen die de brug slaat tussen nu en later.

Lees meer

3 redenen waarom de elektrische auto goedkoper wordt

De elektrische auto wordt hoe langer hoe betaalbaarder. Maar wat bepaalt nu de kost van een elektrische auto? Crelan spot 3 trends!

Lees meer

Alles wat u wilt weten over de elektrische auto

2021 zou wel eens hét jaar kunnen zijn waarin de elektrische auto goedkoper wordt. In 6 vragen & antwoorden komt u er alles over te weten!

Lees meer

Zo kunnen beleggers mee het klimaat redden

2020 moest het jaar worden van de strijd tegen de klimaatverandering, maar het werd het jaar van het coronavirus. Toch is er ook hoopvol nieuws voor het klimaat. Het herstelbeleid biedt een historische kans om de wereldeconomie in snel tempo te vergroenen. ‘Laat een crisis nooit onbenut.’ Met die beroemde uitspraak pleitte Winston Churchill kort […]

Lees meer

Duurzaam beleggen zit in de lift

De beurzen kraakten in maart in al hun voegen toen Covid-19 het Westen in zijn greep kreeg. Sommige beleggingen boden beter weerstand dan anderen: duurzaam beheerde portefeuilles konden natuurlijk geen terugval vermijden, maar de daling was minder. Sterker: terwijl vele geschrokken beleggers hun geld terugtrokken uit beleggingsfondsen, bleef er geld stromen naar de duurzame beleggingsfondsen. […]

Lees meer