Geschenk voor nieuwe jonge Crelan-klanten: een bioscoopticket en wat frisse lucht

1 minuut leestijd

Jongeren tussen de 10 en de 24 jaar die vanaf 01/01/2024 de Crelan Mobile-app downloaden, ontvangen niet alleen een bioscoopticket, maar dragen ook bij aan een groenere toekomst. Want voor elke 50 nieuwe jonge klanten die de Crelan Mobile-app downloaden, plant Crelan een boom, in samenwerking met de vereniging Trees For Future. Het hele proces verloopt dus 100% digitaal, waardoor de impact op het milieu minimaal is.

Naast de praktische kant van het hebben van een eigen rekening, leren jongeren al vroeg omgaan met het beheren van hun budget. En dankzij bijvoorbeeld Payconiq betalen ze snel en handig een drankje of een broodje tijdens hun pauze op school, zonder cash op zak te hoeven hebben of zonder bij de ouders te moeten checken of er nog voldoende op de rekening staat. Want met Crelan Mobile hebben jongeren altijd een overzicht van hun saldo.

Wie ontvangt een geschenk?

Jongeren tussen 10 en 24 jaar die vanaf 1 januari 2024 de app Crelan Mobile installeren, ontvangen een bioscoopticket.

Alle praktische informatie over het activeren van de app Crelan Mobile en hoe een bioscoopticket ontvangen, leest u op de website.

Duurzaam: Crelan plant bomen

Crelan wil milieubewust zijn op zoveel mogelijk vlakken. Daarom werd beslist om naast het schenken van een bioscoopticket - dat elektronisch wordt verstuurd - ook een boom te planten voor elke 50 nieuwe downloads van de app Crelan Mobile, en dit samen met de vereniging Trees For Future.

Daarnaast doet Crelan een schenking aan deze vereniging voor het onderzoek ‘Belgium funding research’ om de natuur te helpen aanpassen aan de klimaatverandering. Zo draagt Crelan bij aan een groenere toekomst voor iedereen.

Het reglement van Crelan Mobile vindt u op deze webpagina.

Disclaimer: De informatie uit deze publicatie vormt een algemene toelichting bij de financiële actualiteit en mag niet worden beschouwd als een concreet advies of aanbeveling met betrekking tot financiële producten.