Crelan-kalender 2024

Fotowedstrijd exclusief voor coöperatieve aandeelhouders van CrelanCo

Bij de realisatie van de volgende Crelan-kalender willen we graag opnieuw de coöperatieve aandeelhouders CrelanCo betrekken.

foto 2023

Daarom organiseren we voor het vierde jaar op rij een fotowedstrijd voor coöperatieve aandeelhouders die gepassioneerd zijn door fotografie. In deze wedstrijd gaan we op zoek naar 12 foto’s voor de Crelan-kalender van 2024.

Zo wordt de nieuwe kalender opnieuw een uniek gemeenschappelijk project van de aandeelhouders van CrelanCo en hun bank.

Richtlijnen

Voor de Crelan-kalender van 2024 zal onze jury 12 originele foto’s in horizontaal formaat selecteren, die zijn gemaakt door een coöperatieve aandeelhouder.

Als op-en-top Belgische bank opteren we dit jaar opnieuw specifiek voor beelden van bij ons. Een zonovergoten landschap, een kleurrijk straatbeeld, een opmerkelijke close-up ... Alles kan, zolang je je aan deze ene basisregel houdt: de foto moet in België gemaakt zijn.

Je kunt tot drie foto’s insturen.

Je dient verder rekening te houden met deze richtlijnen:

  • zorg voor een goede kwaliteit (minimum 2000 pixels aan de kortste zijde, 300 dpi)
  • alleen digitale foto’s van het bestandstype .jpg, .jpeg en .png en van maximum 6 Mb komen in aanmerking
  • denk er ook aan dat het formaat van de foto geschikt moet zijn om in de kalender te worden opgenomen: het moet een horizontale foto met beeldverhouding 4:3 zijn (landscape)
  • foto’s die reeds eerder zijn gebruikt voor commerciële of artistieke doeleinden en samengestelde foto’s zijn niet toegelaten
  • personen mogen niet op een herkenbare manier in beeld gebracht zijn

Je kan je foto(‘s) tot 30 april 2023 uploaden op de wedstrijdpagina op coopdeals.be. Hiervoor heb je je persoonlijke code nodig.

En verder?

In mei worden alle winnaars gecontacteerd.

Als je een van de 12 laureaten bent, zal je foto met vermelding van je naam en woonplaats (gemeente) als beeld van een van de maanden van 2024 worden opgenomen in de nieuwe Crelan-kalender. Deze wordt vanaf december onder de klanten verdeeld vanuit de Crelan-agentschappen.

Prijzenpakket

De 12 winnaars van de fotowedstrijd krijgen:

  • een hoogwaardige print van hun foto op groot formaat
  • een pakket Crelan-kalenders om te verdelen onder familieleden en vrienden
  • een bon van € 100 van een restaurant naar keuze uit het voordelenprogramma op coopdeals.be.

In november kunnen alle coöperatieve aandeelhouders uit de 12 foto’s een favoriet kiezen. De foto met de meeste stemmen wordt bekroond met de publieksprijs. De winnaar ontvangt € 250 extra voor de aankoop van fotomateriaal.

De foto’s van de 12 winnaars worden ook tentoongesteld in de Galerie Crelan, de expositieruimte van Crelan in Anderlecht.

Het volledige reglement kan je hieronder raadplegen.